ב בהיקף ובעמל Active member 21 אפריל 2024 #21 יצחק משען אמר: השבוע באמת שאלתי אם יש כיום למרן הגרי"ח @נכד הבא"ח , מישהו יודע? לחץ כדי להרחיב... יש לבא"ח נכדים משפחת דיוויד, והם צאצאים של נכדו רבי דוד חיים, רובם בלונדון אך יש גם אחד מהם בארץ
יצחק משען אמר: השבוע באמת שאלתי אם יש כיום למרן הגרי"ח @נכד הבא"ח , מישהו יודע? לחץ כדי להרחיב... יש לבא"ח נכדים משפחת דיוויד, והם צאצאים של נכדו רבי דוד חיים, רובם בלונדון אך יש גם אחד מהם בארץ
י יושב בישיבה Well-known member 21 אפריל 2024 #22 נכד הבאח אמר: פשוטו כמשמעו לחץ כדי להרחיב... זכור לי בשם הרב דורלכר מבית וגן שלאחד מנכדי הבא"ח קראו בשם מוזר כמדומני יוקי וחיברו עליו שיר, אני זוכר את המנגינה היא התחילה בסוג של תו תו יוקי וכו' האתה הוא זה כי אני ישמח אם מישהו ישלים פרטים על הענין? נערך לאחרונה: 21 אפריל 2024
נכד הבאח אמר: פשוטו כמשמעו לחץ כדי להרחיב... זכור לי בשם הרב דורלכר מבית וגן שלאחד מנכדי הבא"ח קראו בשם מוזר כמדומני יוקי וחיברו עליו שיר, אני זוכר את המנגינה היא התחילה בסוג של תו תו יוקי וכו' האתה הוא זה כי אני ישמח אם מישהו ישלים פרטים על הענין?
נ נכד הבא"ח Active member 22 אפריל 2024 #25 הצעיר ניו אמר: @נכד הבא"ח באמת או בן לנכדו נכד לנכדו נין לנכדו? לחץ כדי להרחיב... נכד פירושו צאצא.(כן אמר לי מרן שה"ת הגרי"ח סופר שליט"א)
הצעיר ניו אמר: @נכד הבא"ח באמת או בן לנכדו נכד לנכדו נין לנכדו? לחץ כדי להרחיב... נכד פירושו צאצא.(כן אמר לי מרן שה"ת הגרי"ח סופר שליט"א)