רואים שלא ראית את הסרטון שהובא למעלה מה גדולי ישראל אומרים עליו...
הרב של קרית ספר (ליטאי, שכחתי שמו) אומר בסרטון: שיש לו נשמה שיורדת אחת לאלף שנה, זה לא נשמה מהדור שלנו, זה נשמה מהדורות הקודמים, אני לא שיקרתי, וכל מי שקצת עשה בדיקה יודע הרבה מגדולי ישראל אוחזים ממנו עולמות גם ספרדים וגם ליטאים... וגם גדולי האדמורי"ם כמו האדדמו"ר מתולדות אהרן שדיבר איתו ביחידות שעה ארוכה בברית שהיה בתולדות אהרן... אז אין לנו בכלל מושג בבן אדם הזה... וגם אני כמעט בטוח שמי שיחקור אותו וידבר איתו בלימוד יראה שמדובר באדם גדול!!!!
וחוץ מזה גם בלי קשר הרב בעדני הוא לא אדם גדול וענק.... הוא ממועצת חכמי התורה... וכולם יודעים שהוא לא אוחז מכל איזה שבלול... וגם הוא הגיע אליו במיוחד לקבלת הקהל עלה את כל הקומות, עד הבית בשביל לדבר איתו קצת בלימוד, ואחרי זה שאל אותו: מה עם המשיח???? מה יבוא???? איך מקרבים אותו???? מה נראה לך שהרב בעדני משעממם לו???? הרב בעדני היה תלמיד של כל גדולי ישראל: הרב שך, הרב עזרא עטיה, הרב צדקה, הרב אבא שאול, הרב עובדיה.... וכולם יודעים שהוא ת"ח אמיתי!!!!!
אתה חושב שאני אוחז ממנו בגלל הסרטון של המדורה, אז ממש לא!!! אני הבאתי בהתחלה את זה לשאול את חברי הפורום מה הם סוברים??? יש כאן טענות, אבל בנתיים אין כאן משהו חותך שיכול לומר שזה לא דמות רוחנית!!!