לא הסתכלתי בסרטון, אולם אם נכון שזו הקרנה - זוהי אכן תרמית, כיון שכתבו ששאלו אותו מי רוקד והוא שתק...ומ''מ מי אמר שעשו כאן תרמית כי לא נראה שהאנשים שם כ''כ מתפעלים, וכנראה משום שראו שזו הקרנה.
לא נראה כך
אני מוחה בך איך שאתה מדבר בעזות מצח נגד קוה"ק הינוקא, שאינך מגיע לקרסוליו, ואתה כותב עוד את זה בסוגריים קטנות כאילו שלא רואים את זה, עוד בשמים יראו לך בגדול מה כתבת על הינוקא, שאם הוא אדם גדול באמת הוא היה דואג.... זה מעשה עמלק (גי' ספק) כל הזמן מכניס ספיקות בתלמידי חכמים, קודם כל תבדוק את עצמך אם אתה גדול באמת לכתוב על הינוקא.... שבאמת לא הגעת לעפרו!!!לא סתרתי את.
רק אני אומר שאם זה המערכת סביבו, אז צריך לחשוב פעמיים על כל דבר שלא נשמע מפיו.
(ואדם גדול באמת, דואג שלא יהיו משוגעים סביבו. עי' בהספדו של השרידי אש על רבי אליהו חיים מייזל, שנדפס בס' "לפרקים", דברים כדרבנות בענין זה)
ובגלל שזה רשב״י בפנ״ע הצלם מאד התרגש וכיוון את המצלמה כלפי מעלה?תשימו לב שרואים משהו גבוה במיוחד עם פנים עמומות בתוך הקהל ממש צמוד למדורה שרוקד, וכולו עם בגדים לבנים!!! זה מה שהתכוונתי שא"א לעשות בפוטושופ, לא התכוונתי לדמות שקופצת שנמצאת מעל המדורה. פלא פלאים!!! ואת זה א"א להכחיש בכלל!!!
התמונה מובאת בספר הולך תמים עמ' 357, מצורף. וע"ש מה שכתבו בזה.אתה יכול להעלות את ההסרטה של המדורה של הרב גבאי?
ומה המקור שדמות אריה זה מרמז על הארה משמים?
נראה לי שאתה לא מכיר את המושג הזה, שבמצלמה לפעמים והרבה פעמים קולטים דברים רוחניים, מה שעין לא יכולה לקלוט...ובגלל שזה רשב״י בפנ״ע הצלם מאד התרגש וכיוון את המצלמה כלפי מעלה?
אם היה שם התגלות בלי ספק אנשים היו הולכים מול המצלמה (בוידאו המפורסם בתחילת האשכול) בצורה כזו אדישה?
שאלה יותר חשובה:
אם רשב״י היה מתגלה במקום כלשהו בארץ והיו מצלמים אותו, לא היה נופל פחד אלוקים גדול על כל הצופה בסרטון?
ואל תענה לי שאנחנו טמאי מתים ולכן לא מתלהבים מהקדושה. כמו שהשפחה על הים ראתה מה שיחזקאל בן בוזי לא ראה ועדיין נשארה שפכה וכו׳.
למי אתה מתכוון?למנהל היקר אינך פוחד מביזוי ת"ח?
אבל לפני שניה טענת שזה לא ה״הקרנה״ אלא האדם שעומד שם בצד ורוקד. ולא ניכר שאף אחד לא שם לב לאדם הרוקד.נראה לי שאתה לא מכיר את המושג הזה, שבמצלמה לפעמים והרבה פעמים קולטים דברים רוחניים, מה שעין לא יכולה לקלוט...
אתה מוזמן להמשיך לאיים ולהיתמם.אני מוחה בך איך שאתה מדבר בעזות מצח נגד קוה"ק הינוקא, שאינך מגיע לקרסוליו, ואתה כותב עוד את זה בסוגריים קטנות כאילו שלא רואים את זה, עוד בשמים יראו לך בגדול מה כתבת על הינוקא, שאם הוא אדם גדול באמת הוא היה דואג.... זה מעשה עמלק (גי' ספק) כל הזמן מכניס ספיקות בתלמידי חכמים, קודם כל תבדוק את עצמך אם אתה גדול באמת לכתוב על הינוקא.... שבאמת לא הגעת לעפרו!!!
הרב @איש תם שליט"א, התנסחת בעדינות...ומרן הראש"ל שליט"א רגיל לומר שהספרדים צריכים להפסיק להיות תמימים.
אתה מיתמם וזה שמך @איש תם, אני מדבר איתך על מה שכתבת לפקפק בו אם הוא גדול באמת???? שזה אסור בשום אופן לעשות, אחר שכל גדולי ישראל יודעים ומכירים אותו והכריזו עליו שהוא גברא רבה!!! אתה מפקפק בכל גדולי ישראל כמו מרן הגר"ש בעדני ועוד.... שאמרו עליו שהוא ת"ח, וכל המשפטים הלאה שהבאת מהח"ח והרב שך והראש"ל אינם קשורים כלל וכללל......אתה מוזמן להמשיך לאיים ולהיתמם.
בנתיים לא נראה שהצלחת לשכנע אף אחד בענין, כולל @אבישי לוי שחושש מאוד לכבודו של הינוקא.
אני טוען שאתה זה שמבזה את הינוקא. לספר סיפורי בדים על אדם גדול ככל שיהיה אינו כבודו אלא בזיונו!!!
כבר אמר החפץ חיים "תמים תהיה עם ה' אלוקיך", ורק איתו. עם בנ"T אסור להיות תמימים.
והרב שך אמר שהעבירה הכי גדולה זה להיות טיפש.
ומרן הראש"ל שליט"א רגיל לומר שהספרדים צריכים להפסיק להיות תמימים.
האם בשביל לכבד את הינוקא, גם על הצד שהוא גדול ה' ומשיח ה' וכו' וכו', מותר לשקר?!אתה מיתמם וזה שמך @איש תם, אני מדבר איתך על מה שכתבת לפקפק בו אם הוא גדול באמת???? שזה אסור בשום אופן לעשות, אחר שכל גדולי ישראל יודעים ומכירים אותו והכריזו עליו שהוא גברא רבה!!! אתה מפקפק בכל גדולי ישראל כמו מרן הגר"ש בעדני ועוד.... שאמרו עליו שהוא ת"ח, וכל המשפטים הלאה שהבאת מהח"ח והרב שך והראש"ל אינם קשורים כלל וכללל......
והוי זהיר בגלחתן, אתה עכשיו מחפש צומי מ@אבישי לוי, תזכור שיש למעלה מי שרושם את מה שאתה כותה כאן, ואתה מיתמם ומתעלם מכל גדולי ישראל שאוחזים ממנו עולמות, ורק על פי השכל הגדוש שלך אתה חושב שהרב יצחק והרב מוצפי מזלזלים בו, בעוד שהאמת היא שכל בר דעת מבין שאין שום גדול אמיתי שיודע את את האמת והספיק להכיר אותו שלא אוחז ממנו עולמות!!!!
אין לי מושג איזה סתירה מצאתי בי, אני התכוונתי לזה מתחילה ועד סוף... אני פשוט שמתי לב שבפורום כאן הסתכלו על הדמות שנמצאת ליד העשן... ובאמת לא התכוונתי לזה, זה לא ראיה כ"כ רק הדמות שנמצאת ליד המדורה, שזה באמת נראה דמות רוחנית ולא בן אדם!!! אני יכול להביא לך עוד אין ספור דוגמאות שראיתי שבמצלמה קולטים דברים רוחניים, מה שהעין לא יכולה לראות תסתכל לפני כן הבאתי את המושג של ההילה!!!אבל לפני שניה טענת שזה לא ה״הקרנה״ אלא האדם שעומד שם בצד ורוקד. ולא ניכר שאף אחד לא שם לב לאדם הרוקד.
התחלת את הנושא עם ה״דמות שרוקדת ליד האש״, המשכת ל״לא, זה בכלל הדמות שרוקדת שם עם הפרצוף המעומעם״, ועכשיו אתה טוען שרק מי שצילם יכול לראות זאת. בבקשה תהיה עקבי.
מה שאתה מביא ממזיקים, זה לא דבר חדש. אבל זה לא קשור לכאן, כשנראה בוידאו שכולם מצלמים את אותו דבר, משמע שכולם רואים את זה גם ללא צורך המצלמה.
ואם הייתי מבטא את דעתי בצורה יותר טובה, הייתי אומר שכשבעזר ה׳ יתברך ייבנה בית מקדשנו ותפארתנו ויירד אש מהשמים, לא יהיה אפשרי לצלם את האש מרוב גודל קדושתו ואי יכולת המצלמה לתפוס את הקדושה באמצעים זרים. כך נלענ״ד לפחות.
הרי אתה לא מעוניין לדעת מה אנחנו חושבים על זה. ואתה אפי' לא מוכן שנחשוב על זה.מעניין מה אתם אומרים ע"ז?
רואים שלא ראית את הסרטון שהובא למעלה מה גדולי ישראל אומרים עליו...האם בשביל לכבד את הינוקא, גם על הצד שהוא גדול ה' ומשיח ה' וכו' וכו', מותר לשקר?!
מי זה כל גדולי ישראל, יש כמה מגדולי ישראל. אבל ממש לא "כל" גדול"י. ממועצת חכמי התורה רק הרב בעדני.
ממועצות גדולי התורה אין אפי' אחד.
הגרב"צ מצפי ושאר חכמי ישראל, אינם כלולים ברשימת גדול"י?!