• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

עניית אמן אחר בחור ישיבה אשכנזי המברך על הדלקת נרות חנוכה

אקדים ואומר דגם למרן מותר לחלוק אבל עם טעם, ואני בנתיים לא ראיתי שהבאת פה איזו סברא לסתור דברי ורק נסמך על מרן בעניים עצומות בלי לחשוב, וחבל
ואולי כבודו לא מכיר את הסיפור שהיו תימנים בסוכת מרן זצוק"ל וענה להם אמן על ברכת לישב בסוכה, והקשה לו מרן שליט"א ומאי שנא מהלל, ותירץ לו מה שכתבתי לכת"ר.
חזק וברוך.

אקדים ואומר דגם למרן מותר לחלוק אבל עם טעם, ואני בנתיים לא ראיתי שהבאת פה איזו סברא לסתור דברי ורק נסמך על מרן בעניים עצומות בלי לחשוב, וחבל
ואולי כבודו לא מכיר את הסיפור שהיו תימנים בסוכת מרן זצוק"ל וענה להם אמן על ברכת לישב בסוכה, והקשה לו מרן שליט"א ומאי שנא מהלל, ותירץ לו מה שכתבתי לכת"ר.
חזק וברוך.
ההערה מופנית אלי?..

חזק וברוך.
חבל לדבר בלשון שאינה מכבדת אני הבאתי ראיה מהלל והביאו גם מתפילין ולא הבאת דחיה לזה
גם אם אתה חולק על מרן אל תכתוב כאן לרבים שזה הלכה למעשה

חזור
חלק עליון