יש שם סרוצקין וכו' כנראה שבסרוצקין רוב הבחורים אוכלים כי זה אוכל טוב תמיד והעשירים וכו' תמיד קונים אז מובןאיזה בחורי ישיבה מפונקים/ טחונים טענו שהם לא אוכלים בישיבה בכלל?
הוא הכותב?למה ככה לדבר לכותב?
כן, אבל זה בסדר סה"כ אתה צודק זה לא עיצוב משהו אבל בסדר אני רק בעלון השמיני...הוא הכותב?
אני אהבתי גם את העיצוב ככה ושוב אולי בתוכן צריך קצת לשנות ולהדפיס ולהכניס בדרך לא דרך לישיבות זה ירוץ......כן, אבל זה בסדר סה"כ אתה צודק זה לא עיצוב משהו אבל בסדר אני רק בעלון השמיני...
יש את זה כבר בכמה ישיבותאני אהבתי גם את העיצוב ככה ושוב אולי בתוכן צריך קצת לשנות ולהדפיס ולהכניס בדרך לא דרך לישיבות זה ירוץ......
מה?מחאה!
בזיון התורה
במקום לשנות את השם של העלון ניתן לשנות את ההגדרה של צ'יבצ'ער (וחבל באמת שלנו מוגדר בראש שצ'יבצ'ער זה אחד שבורח מכל מה שמגדיר צ'יבצ'ער) וצ'יבצ'ער אמיתי זה צ'יבצ'ער כהלכה.העלון יפה מאוד.
אבל ידוע זה מכבר שישיבישער זה אחד שבורח מכל מה שמגדיר ישיבישער וממילא אם העלון פונה לישיבישער'ס אולי ייטב לו אם יחליף את שמו.
אנחנו עם ישראל אחד חלאס עם הגזענותלמה כל התמונות הם של רבנים ליטאיים וחסידים וההלכות הם מהרב יצחק יוסף?
במקום לשנות את השם של העלון ניתן לשנות את ההגדרה של צ'יבצ'ער (וחבל באמת שלנו מוגדר בראש שצ'יבצ'ער זה אחד שבורח מכל מה שמגדיר צ'יבצ'ער) וצ'יבצ'ער אמיתי זה צ'יבצ'ער כהלכה.
גם בזה אתה מנסה לשנות את ההגדרה של ישיבשע'ר..אנחנו עם ישראל אחד חלאס עם הגזענות
מה??????גם בזה אתה מנסה לשנות את ההגדרה של ישיבשע'ר..