amit26 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #1 מישהו מכיר איפה יש במלאי? עדיפות למקום עם משלוחים כמו כן מעוניין גם ביד 2 מאדם פרטי אם יש עריכה- ב"ה עזרו לי ומצאתי,אפשר לנעול(לא מצליח למצוא איך מוחקים את האשכול בעצמי) נערך לאחרונה: 25 ספטמבר (9) 2024
מישהו מכיר איפה יש במלאי? עדיפות למקום עם משלוחים כמו כן מעוניין גם ביד 2 מאדם פרטי אם יש עריכה- ב"ה עזרו לי ומצאתי,אפשר לנעול(לא מצליח למצוא איך מוחקים את האשכול בעצמי)
ע עבד ה׳ Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #2 קיצור שולחן ערוך הרב שלמה גאנצפריד זצל עם פסקי הגאון רבי עובדיה יוסף זצל www.divreishir.co.il
ע עבד ה׳ Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #3 קיצור שולחן ערוך גאנצפריד עם פסקי הרב עובדיה מלוקט מספריו חזון עובדיה,הליכות עולם,יביע אומר,יחוה דעת, בצרוף הלכות מהספרים ילקוט יוסף והלכה ברורה. www.kodeshbook.co.il
קיצור שולחן ערוך גאנצפריד עם פסקי הרב עובדיה מלוקט מספריו חזון עובדיה,הליכות עולם,יביע אומר,יחוה דעת, בצרוף הלכות מהספרים ילקוט יוסף והלכה ברורה. www.kodeshbook.co.il
amit26 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #4 עבד ה׳ אמר: קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה - קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה למכירה קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה - למכירה- אצלנו תוכלו לקנות את הספר, במחיר טוב, בצורה פשוטה ומהירה! הספר קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה לרכישה ,עכשיו-במדף-היהודי! www.hamadaf-y.co.il לחץ כדי להרחיב... פה באמת אזל המלאי,אבל אכן ראיתי באתר השני ששלחתם.תודה!!
עבד ה׳ אמר: קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה - קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה למכירה קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה - למכירה- אצלנו תוכלו לקנות את הספר, במחיר טוב, בצורה פשוטה ומהירה! הספר קיצור שולחן ערוך - עם מקורות מספרי הרב עובדיה לרכישה ,עכשיו-במדף-היהודי! www.hamadaf-y.co.il לחץ כדי להרחיב... פה באמת אזל המלאי,אבל אכן ראיתי באתר השני ששלחתם.תודה!!
ע עבד ה׳ Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #5 amit26 אמר: פה באמת אזל המלאי,אבל אכן ראיתי באתר השני ששלחתם.תודה!! לחץ כדי להרחיב... בשמחה. במקום האתר שאזל המלאי שמתי אתר אחר שיש לו במלאי. שיהיה בהצלחה רבה
amit26 אמר: פה באמת אזל המלאי,אבל אכן ראיתי באתר השני ששלחתם.תודה!! לחץ כדי להרחיב... בשמחה. במקום האתר שאזל המלאי שמתי אתר אחר שיש לו במלאי. שיהיה בהצלחה רבה
A abc123 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #6 amit26 אמר: הצג קובץ מצורף 25710 מישהו מכיר איפה יש במלאי? עדיפות למקום עם משלוחים כמו כן מעוניין גם ביד 2 מאדם פרטי אם יש עריכה- ב"ה עזרו לי ומצאתי,אפשר לנעול(לא מצליח למצוא איך מוחקים את האשכול בעצמי) לחץ כדי להרחיב... אפשר צילום של כמה עמודים?
amit26 אמר: הצג קובץ מצורף 25710 מישהו מכיר איפה יש במלאי? עדיפות למקום עם משלוחים כמו כן מעוניין גם ביד 2 מאדם פרטי אם יש עריכה- ב"ה עזרו לי ומצאתי,אפשר לנעול(לא מצליח למצוא איך מוחקים את האשכול בעצמי) לחץ כדי להרחיב... אפשר צילום של כמה עמודים?
ע עבד ה׳ Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #7 עבד ה׳ אמר: קיצור שולחן ערוך הרב שלמה גאנצפריד זצל עם פסקי הגאון רבי עובדיה יוסף זצל www.divreishir.co.il לחץ כדי להרחיב... פה יש תמונות
עבד ה׳ אמר: קיצור שולחן ערוך הרב שלמה גאנצפריד זצל עם פסקי הגאון רבי עובדיה יוסף זצל www.divreishir.co.il לחץ כדי להרחיב... פה יש תמונות
A abc123 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #8 עבד ה׳ אמר: פה יש תמונות לחץ כדי להרחיב... למה הם קוראים לזה פסקי הרב עובדיה אם הם מביאים לא רק ממנו?
עבד ה׳ אמר: פה יש תמונות לחץ כדי להרחיב... למה הם קוראים לזה פסקי הרב עובדיה אם הם מביאים לא רק ממנו?
amit26 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #9 עבד ה׳ אמר: למה הם קוראים לזה פסקי הרב עובדיה אם הם מביאים לא רק ממנו? לחץ כדי להרחיב... זה בעיקר שלו,ושל בניו שליטא. וכן יש גם קצת פסקים של גדולי ספרד אחרים,אך רוב ההערות של מרן זצל
עבד ה׳ אמר: למה הם קוראים לזה פסקי הרב עובדיה אם הם מביאים לא רק ממנו? לחץ כדי להרחיב... זה בעיקר שלו,ושל בניו שליטא. וכן יש גם קצת פסקים של גדולי ספרד אחרים,אך רוב ההערות של מרן זצל
פ פשוט מאוד Active member 25 ספטמבר (9) 2024 #10 באמת מה העניין? ממ"נ, אם הולכים בדרכו של מרן, פסקיו מספיקים, לא צריך לבלבל את הציבור, ואם זה רק ליקוט מראי מקומות, למה לא הביאו כולם באופן שווה?
באמת מה העניין? ממ"נ, אם הולכים בדרכו של מרן, פסקיו מספיקים, לא צריך לבלבל את הציבור, ואם זה רק ליקוט מראי מקומות, למה לא הביאו כולם באופן שווה?
amit26 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #11 פשוט מאוד אמר: באמת מה העניין? ממ"נ, אם הולכים בדרכו של מרן, פסקיו מספיקים, לא צריך לבלבל את הציבור, ואם זה רק ליקוט מראי מקומות, למה לא הביאו כולם באופן שווה? לחץ כדי להרחיב... אני מנסה לדון לזכות - אולי באמת העיקר זה מרן,ורק כתוספת בעלמא להעשרה הביאו גם דעות נוספות פה ושם
פשוט מאוד אמר: באמת מה העניין? ממ"נ, אם הולכים בדרכו של מרן, פסקיו מספיקים, לא צריך לבלבל את הציבור, ואם זה רק ליקוט מראי מקומות, למה לא הביאו כולם באופן שווה? לחץ כדי להרחיב... אני מנסה לדון לזכות - אולי באמת העיקר זה מרן,ורק כתוספת בעלמא להעשרה הביאו גם דעות נוספות פה ושם
פ פשוט מאוד Active member 25 ספטמבר (9) 2024 #12 amit26 אמר: אני מנסה לדון לזכות - אולי באמת העיקר זה מרן,ורק כתוספת בעלמא להעשרה הביאו גם דעות נוספות פה ושם לחץ כדי להרחיב... אבל זה סתם מבלבל את הציבור!!! אגב, בלי קשר, חשוב מאוד לדון לכף זכות, ובפרט בימים אלו, הילולת ה"חפץ חיים" מראדין זללה"ה, וערב יום הדין.
amit26 אמר: אני מנסה לדון לזכות - אולי באמת העיקר זה מרן,ורק כתוספת בעלמא להעשרה הביאו גם דעות נוספות פה ושם לחץ כדי להרחיב... אבל זה סתם מבלבל את הציבור!!! אגב, בלי קשר, חשוב מאוד לדון לכף זכות, ובפרט בימים אלו, הילולת ה"חפץ חיים" מראדין זללה"ה, וערב יום הדין.
amit26 Well-known member 25 ספטמבר (9) 2024 #13 פשוט מאוד אמר: אבל זה סתם מבלבל את הציבור!!! אגב, בלי קשר, חשוב מאוד לדון לכף זכות, ובפרט בימים אלו, הילולת ה"חפץ חיים" מראדין זללה"ה, וערב יום הדין. לחץ כדי להרחיב... כרגיל איתך - מסכים עם כל מילה :)
פשוט מאוד אמר: אבל זה סתם מבלבל את הציבור!!! אגב, בלי קשר, חשוב מאוד לדון לכף זכות, ובפרט בימים אלו, הילולת ה"חפץ חיים" מראדין זללה"ה, וערב יום הדין. לחץ כדי להרחיב... כרגיל איתך - מסכים עם כל מילה :)