מצ"ב
מורשת מרן Administrator חבר צוות 26 ספטמבר (9) 2023 #1 מצ"ב קבצים מצורפים יתד נאמן באנגלית 150 אלף עותקים.pdf 2.3 MB · צפיות: 54
ה הצבי Active member 26 ספטמבר (9) 2023 #3 נתנאל קנתן אמר: יש בעברית? לחץ כדי להרחיב... התרגום נעשה ע"י גוגל טרנסלט, ולא עברתי עליו ביסודיות, כך שאין התחייבות לטיב ולתוכן... וצריך לקרוא את העמודות משמאל לימין.... קבצים מצורפים מתורגם יתד נאמן באנגלית 150 אלף עותקים.pdf 1.8 MB · צפיות: 54 נערך לאחרונה: 26 ספטמבר (9) 2023
נתנאל קנתן אמר: יש בעברית? לחץ כדי להרחיב... התרגום נעשה ע"י גוגל טרנסלט, ולא עברתי עליו ביסודיות, כך שאין התחייבות לטיב ולתוכן... וצריך לקרוא את העמודות משמאל לימין....
י יש תקוה Active member 26 ספטמבר (9) 2023 #4 יש עוד ראיון שעשו עם מרן לרגל ר"ה - איזה עיתון של ברסלבים, למישהו יש?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 ספטמבר (9) 2023 #5 מורשת מרן אמר: ראיון עם מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א בעיתון המודיע - באנגלית לחץ כדי להרחיב... עיתון יתד נאמן. לא המודיע.
מורשת מרן אמר: ראיון עם מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א בעיתון המודיע - באנגלית לחץ כדי להרחיב... עיתון יתד נאמן. לא המודיע.
דבק בתורת מרן Well-known member 26 ספטמבר (9) 2023 #6 יפה שמצרפים כאלו דברים כאן, אני מכיר את ר' צבי יעקבוזון שהוא זה שערך את הכתבה עם הרב, לפני כשנתיים הוא ניסה ג"כ, ושלח אותי לרב, אבל הרב היה עמוס באותה תקופה, שמח שזה יצא בסוף זה חשוב מאוד!!!
יפה שמצרפים כאלו דברים כאן, אני מכיר את ר' צבי יעקבוזון שהוא זה שערך את הכתבה עם הרב, לפני כשנתיים הוא ניסה ג"כ, ושלח אותי לרב, אבל הרב היה עמוס באותה תקופה, שמח שזה יצא בסוף זה חשוב מאוד!!!