למרן הראש"ל שליט"א מותר, אנו לא במקום של לדבר בין גדולים.כל אותם צדיקים פתאום שקמים ואומרים
ביטול תורה . מחלוקת . בין המיצרים. שנאת חינם . וכו'
לא הבנתי ?
אתם מוכיחים את מרן הראש''ל שליט''א שאמר את דברו אתמול בשיעור מי אתם בכלל
אחרי שבמשך השנה הזאת נתנו להם במה ומרן שתק לפתע שמרן אומר את דברו פתאום קמים אותם צדיקים שלא נפרט בשמות וקבוע כמדברים על כבודו של מרן הראש''ל שליט''א שנדחק לפינה כל פעם וכבר דיברנו והרחבנו במקום אחר עיתון הדרך כנס של בני יוסף ולבקר בהיכלו וכו' והם תמיד משום מה כואב להם המחלוקת בבין המיצרים
זה לא רק שאנחנו לא במקום של לדבר אלא שבשונה ממרן אנחנו לא לש"ש אלא נהנים ממחלוקת ולשון הגע וכו'למרן הראש"ל שליט"א מותר, אנו לא במקום של לדבר בין גדולים.
ח"ו לומר שמוכיחים, עפר ואפר.
שוב קבלתי כעת אישור גם מהעירייה שכל הטענות לא היה ולא נברא, מכבדים את כל הרבנים וחבל להיגרר לשיח כזה בימים אלושלום וברכה לכל הרבנים
ידוע דברי מרן הגר"ש בעדני זצ"ל בשם רב רבנן רבינו עזרא עטיה זיע"א
שלספרדים את מסורת במחלוקת
בימים אלו שאנו אבלים על חורבן הבית, אין ספק שאנחנו צריכים להיזהר יותר ויותר
אך, אני מבין שיש כאלו שמעוניינים למחות וכו' והדבר מובן כמובן לאור מה שנעשה ואולי אפילו מחייב
לאור זאת ראיתי חובה בעצמי לבדוק את הדברים לאשורם, וכפי דרכם של גדולי התורה לא לפסוק את הדין בלי בירור מעמיק קודם
והנהע, מה שמצאתי היה פשוט לא יאומן
עיקר הנושא מתבסס על פרסום מייל שטוען שמרן הראשל"צ לא הוזמן בגלל ראש הישיבה הרב סלים
אולם, במענה לשאלתי את ראש לבקר בהיכלו, טענו בפני שלא ידוע להם כלל מי כתב מייל זה, ובכלל לא היה נושא כזה
במענה לשאלתי את משפחת הרב סלים, טענו בפני כי הרב סלים היה בכלל במירון באותו ערב, ולא ידוע להם על וטו כלשהו על רב כזה או אחר ח"ו
משכך, נפלא בעני איך אדם מסויים, עשה שימוש כזה נרחב בגדולי ישראל, וגרם למחלוקת כ"כ קשה
בלימוד זכות על כולם ניתן לומר שיש כאן רגישות יתר לנושא, בעיקר אנחנו כמעריכים ומעריצים את מורשת מרן תרתי משמע
ולכן, מי שיודע עוד פרטים לאשורם, שיעדכן
אגב, כתוב באותו מייל אנונימי שאברכים עוזבים את הכנס, לשאלתי כמה אברכים שהיו במקום התברר שלא מיניה ולא מקצתיה, בכלל לא ידעו על הנושא שכנראה לא היה
ואף אחד לא יצא באמצע האירוע
נקרא מכאן לכל בני התורה, להתעלות ולהיזהר בימים אלו, ולהמשיך לשקוד על דלתות התורה והיראה ברוח גדולי ישראל אשר לאורן נמשיך לילך כאיש אחד בלב אחד לעשות רצון אבינו שבשמים אמן ואמן
למה כבודו לא מוחה כאן כדרכה של תורה על מה שנעשה באירוע הנ"ל שבוע שעבר?בשליחות ה' כל החיים וכואב על עוון מחלוקת שלא כולה לשם שמים
חוץ ממרן בעצמו אתמול כל מישדיבר לא היה כולו לש"ש
אני תלמיד נחרץ של מרן באש ובמים
צר לי שכיון שאני מעורר על מצוות אז אני מיד ניהיה ממרביצי
אני יודע מכלי ראשון על כל העניין,שלום וברכה לכל הרבנים
אך, אני מבין שיש כאלו שמעוניינים למחות וכו' והדבר מובן כמובן לאור מה שנעשה ואולי אפילו מחייב
לאור זאת ראיתי חובה בעצמי לבדוק את הדברים לאשורם, וכפי דרכם של גדולי התורה לא לפסוק את הדין בלי בירור מעמיק קודם
עיקר הנושא מתבסס על פרסום מייל שטוען שמרן הראשל"צ לא הוזמן בגלל ראש הישיבה הרב סלים
אולם, במענה לשאלתי את ראש לבקר בהיכלו, טענו בפני שלא ידוע להם כלל מי כתב מייל זה, ובכלל לא היה נושא כזה
במענה לשאלתי את משפחת הרב סלים, טענו בפני כי הרב סלים היה בכלל במירון באותו ערב, ולא ידוע להם על וטו כלשהו על רב כזה או אחר ח"ו
משכך, נפלא בעני איך אדם מסויים, עשה שימוש כזה נרחב בגדולי ישראל, וגרם למחלוקת כ"כ קשה
בלימוד זכות על כולם ניתן לומר שיש כאן רגישות יתר לנושא, בעיקר אנחנו כמעריכים ומעריצים את מורשת מרן תרתי משמע
אגב, כתוב באותו מייל אנונימי שאברכים עוזבים את הכנס, לשאלתי כמה אברכים שהיו במקום התברר שלא מיניה ולא מקצתיה, בכלל לא ידעו על הנושא שכנראה לא היה
נקרא מכאן לכל בני התורה, להתעלות ולהיזהר בימים אלו, ולהמשיך לשקוד על דלתות התורה והיראה ברוח גדולי ישראל אשר לאורן נמשיך לילך כאיש אחד בלב אחד לעשות רצון אבינו שבשמים אמן ואמן
אני גם בדקתי את הנושא עם אדם מאד בכיר ומוכר, ופשוט הכל עורבא פרח.
היית מראה לו את המייל שבשרשור שחור ע"ג לבן לקבל ממנו הסבר למה מונעים ממרן שליט"א לבואשוב קבלתי כעת אישור גם מהעירייה שכל הטענות לא היה ולא נברא, מכבדים את כל הרבנים וחבל להיגרר לשיח כזה בימים אלו
מחילה מכבוד תורתו, אבל אני חושב שזה הרב קודם לכן, ולכן כדאי לכבודו לברר את הדבר עוד יותר לעומק, כי הדבר בוער עוד לפני הכנסשלום וברכה לכל הרבנים
המייל נשלח מאחד מהעסקניםם הנ"ל שניסו למנוע את הגעתו של רבינו שליט"א לכינוסאגב, כתוב באותו מייל אנונימי שאברכים עוזבים את הכנס, לשאלתי כמה אברכים שהיו במקום התברר שלא מיניה ולא מקצתיה, בכלל לא ידעו על הנושא שכנראה לא היה
הרב הפשוט תודה ויישר כח על דבריך הפשוטים והנכוניםתאמין לי שזה לא מעניין אותי.
כבודו ומורשתו של רבינו הגדול זיע"א זה תורתו שאין לה סוף, זה אלפי אלפי בני התורה, זה רבבות שומרי תורה ומצוות, וכנ"ל בנו שליט"א אחריו.
את הזכויות הללו אף אחד לא יוכל לקחת, בין אם יהיה בתפקיד במועצת החכמים בין אם לא.
בין אם יהיה במפלגה בין אם לא.
לכן הדברים החיצוניים מעניינים אותי כקליפת השום
אנו יודעים את הדברים בבירור,עיקר הנושא מתבסס על פרסום מייל שטוען שמרן הראשל"צ לא הוזמן בגלל ראש הישיבה הרב סלים
אולי מי שפתח את המחאהה ם מ פ ח ד י ם