הישיבה הגדולה
Active member
לא ראינו שכבודו מחה על המעשה הנפשע שקרה בשבוע שעבר.למרן הראש"ל שליט"א מותר, אנו לא במקום של לדבר בין גדולים.
ח"ו לומר שמוכיחים, עפר ואפר.
לא ראינו שכבודו מחה על המעשה הנפשע שקרה בשבוע שעבר.למרן הראש"ל שליט"א מותר, אנו לא במקום של לדבר בין גדולים.
ח"ו לומר שמוכיחים, עפר ואפר.
אין אדם מדבר אלא מהירהורי ליבוזה לא רק שאנחנו לא במקום של לדבר אלא שבשונה ממרן אנחנו לא לש"ש אלא נהנים ממחלוקת ולשון הגע וכו'
הם מפחדים מדעתו של מרן שליט"א ומהנהגתוא ת ה מ פ ח ד ?
זה נסיון להשתיק את מה שקרה באירוע, אל תאמין לזה כלל וכלל,שוב קבלתי כעת אישור גם מהעירייה שכל הטענות לא היה ולא נברא, מכבדים את כל הרבנים וחבל להיגרר לשיח כזה בימים אלו
אני גם בדקתי את הנושא עם אדם מאד בכיר ומוכר, ופשוט הכל עורבא פרח.
אני לא יודע מי מדליק את הנושא כל פעם מחדש ומדווח לרבנים וגם כאן דברים שלא היו לא נבראו.
==הייתי מציע להנהלת הפורום הנכבדה למחוק את כל השרשור הזה, שלא מכבד את הפורום בהלכה.
אגב. כל איזכור של מפלגה או פוליטקאי בפורום המכובד הזה, זה כבר נייעס, ונראה כפורום פולטי, שיש באתרי האינטרנט הבאושים, ולא פורום הלכתי, וחבל.
זה נסיון ארוך של כבר למעלה משנה לדחוק את הנהגתו של רבינו הגדול שליט"א ולהשתיק את כל המדברים בעניין,זה נסיון להשתיק את מה שקרה באירוע, אל תאמין לזה כלל וכלל,
באותו יום בערב כבר הגיע הנהג ר' מיכאל מימון לביתו של מרן רבינו שליט"א לקחתו לכינוס,
הדברים ברורים ואפשר לבררם בקלות.
שכבודו יכתוב קודם כל מחאה על ביזוי כבוד התורה שנרמס לעפר ואח"כ יציג את מרכולתו.לכל החברים הנכבדים המגיבים לדברי...
בסה''כ אמרתי שאני מציע לכולם להתכתב עם המציאות וכפי שאני רואה אותה.
מי שחושב אחרת ממני הכל בסדר, אני לא אדמו''ר ואני לא צריך חסידים שיחשבו כמותי.
רק אני חושב שגם כאן מותר לי להציג את עמדתי כל עוד ואני עושה את זה בצורה מכובדת ומכבדת
מי שחושב שזלזלתי או שנשמע זלזול מדברי מוזמן לכתוב לי בפרטי.
גם מכבודו לא ראינו חובת מחאה.הרב הפשוט תודה ויישר כח על דבריך הפשוטים והנכונים
ר' אריה צריך להבין שאם הוא לא יתעורר על עצמו וימנע בגופו את עקירת מורשתו של מרן רבינו הגדול זיע"א אזי הוא כל מוצאי שבת יהיה חייב לשמוע את שיעורו של מרן, וד"ל.הם מפחדים מדעתו של מרן שליט"א ומהנהגתו
כי אז כנראה יגמר להם הרבה דברים ודי לחכימא
אתה צודקגם מכבודו לא ראינו חובת מחאה.
נכון, שכחתי אך בוודאי שגם רבי דוד הולך בדרכו
כבודו יוצר הפגנה על דעת עצמו, אפו הרבנים שיורו על כך לצאת להפגין, אבל למה לא באו נפגיןחברים! הפגנה!! צריך לצאת להפגין!!!
קטונתי באמתשכבודו יכתוב קודם כל מחאה על ביזוי כבוד התורה שנרמס לעפר ואח"כ יציג את מרכולתו.
לא תצליחו להשתיק אותנו!למה לא מחקו את הפורום הזה עדיין
הוא רק מעורר ריב ומדנים
על בסיס שמועות שלא היו ולא נבראו
זה לא להשתיק אותי,אף א' לא מנסה להשתיק אותך
ההפגנה הכי טובה זה בקלפי!! אם לא יתעשתו, שאריה דרעי ישאר עם החברים החדשים שלו ולא יעבור אחוז חסימה.חברים! הפגנה!! צריך לצאת להפגין!!!
גם אני מצביע שס כל חייזה לא להשתיק אותי,
זה להשתיק את כל רבותינו שליט"א וזצוק"ל.
כבודו כותב ברצינות או בתמימות??????אבל אני לא רואה שום פגיעה במרן שליט"א
אני לא מאמין ללה"רכבודו כותב ברצינות או בתמימות??????