• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

רבם דקרו!!! - מחאה אדירה על ביזוי כבוד התורה!! - נבלה נעשתה בישראל! - רבותינו למרמס א"א לשתוק!!!

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
שוב קבלתי כעת אישור גם מהעירייה שכל הטענות לא היה ולא נברא, מכבדים את כל הרבנים וחבל להיגרר לשיח כזה בימים אלו
זה נסיון להשתיק את מה שקרה באירוע, אל תאמין לזה כלל וכלל,
באותו יום בערב כבר הגיע הנהג ר' מיכאל מימון לביתו של מרן רבינו שליט"א לקחתו לכינוס,
הדברים ברורים ואפשר לבררם בקלות.

אני גם בדקתי את הנושא עם אדם מאד בכיר ומוכר, ופשוט הכל עורבא פרח.

אני לא יודע מי מדליק את הנושא כל פעם מחדש ומדווח לרבנים וגם כאן דברים שלא היו לא נבראו.

==הייתי מציע להנהלת הפורום הנכבדה למחוק את כל השרשור הזה, שלא מכבד את הפורום בהלכה.

אגב. כל איזכור של מפלגה או פוליטקאי בפורום המכובד הזה, זה כבר נייעס, ונראה כפורום פולטי, שיש באתרי האינטרנט הבאושים, ולא פורום הלכתי, וחבל.
זה נסיון להשתיק את מה שקרה באירוע, אל תאמין לזה כלל וכלל,
באותו יום בערב כבר הגיע הנהג ר' מיכאל מימון לביתו של מרן רבינו שליט"א לקחתו לכינוס,
הדברים ברורים ואפשר לבררם בקלות.
זה נסיון ארוך של כבר למעלה משנה לדחוק את הנהגתו של רבינו הגדול שליט"א ולהשתיק את כל המדברים בעניין,
היה לא תהיה!
אנחנו כאן בשביל להציף את העניין!

לכל החברים הנכבדים המגיבים לדברי...
בסה''כ אמרתי שאני מציע לכולם להתכתב עם המציאות וכפי שאני רואה אותה.
מי שחושב אחרת ממני הכל בסדר, אני לא אדמו''ר ואני לא צריך חסידים שיחשבו כמותי.
רק אני חושב שגם כאן מותר לי להציג את עמדתי כל עוד ואני עושה את זה בצורה מכובדת ומכבדת
מי שחושב שזלזלתי או שנשמע זלזול מדברי מוזמן לכתוב לי בפרטי.
שכבודו יכתוב קודם כל מחאה על ביזוי כבוד התורה שנרמס לעפר ואח"כ יציג את מרכולתו.

הם מפחדים מדעתו של מרן שליט"א ומהנהגתו
כי אז כנראה יגמר להם הרבה דברים ודי לחכימא
ר' אריה צריך להבין שאם הוא לא יתעורר על עצמו וימנע בגופו את עקירת מורשתו של מרן רבינו הגדול זיע"א אזי הוא כל מוצאי שבת יהיה חייב לשמוע את שיעורו של מרן, וד"ל.

שכבודו יכתוב קודם כל מחאה על ביזוי כבוד התורה שנרמס לעפר ואח"כ יציג את מרכולתו.
קטונתי באמת
אומר שהנסיון העלוב של עסקנים לנסות להנמיך ולהקטין את רבינו מרן שליט''א לא יצלח, והם באמת חיים בתוך בועה שכביכול הם עושים טובה לש''ס
אי אפשר למחוק עשרות שנים של עמל התורה ודקדוק ההלכה ומסירות נפש להפצת תורתו של מרן זצ''ל.
אי אפשר למחוק את כל האמירות של מרן שליט''א בענין גזירת הגיוס בלי לעשות חשבונות כאלו ואחרים
כואב שממדרים את מרן ועוד יותר כואב זה אלו שעושים את זה כל מיני אפרוחים שהראש שלהם בקטנות המוחין.
ולכל המיתממים למיניהם שפורחים באשכול הזה תבינו שלא נולדנו אתמול
ודי בזה.

אף א' לא מנסה להשתיק אותך
פשוט אני מתביש בפורום הזה
אולי כדאי שא' מן הרבנים בפורום כמו הרב ללוש יגיד מה דעתו
דעת תורה -אני מקבל

חברים! הפגנה!! צריך לצאת להפגין!!!
ההפגנה הכי טובה זה בקלפי!! אם לא יתעשתו, שאריה דרעי ישאר עם החברים החדשים שלו ולא יעבור אחוז חסימה.
פשוט אנשים יעדיפו להצביע למקור [ג'] ולא לחיקוי עלוב!

זה לא להשתיק אותי,
זה להשתיק את כל רבותינו שליט"א וזצוק"ל.
גם אני מצביע שס כל חיי
ויש לי ספר עם הקדשה ממרן הראשל"צ שליט"א
אבל אני לא רואה שום פגיעה במרן שליט"א
מותר לי לחשוב כך??
אולי אתה משתיק אותי??
לא כולם רעים
לא כל השמועות נכונו
למה השמועה הנ"ל לא נראת לה"ר??

נערך לאחרונה:
סטָטוּס