י יש תקוה Active member 28 יוני (6) 2024 #1 ידוע למישהו כיצד ניתן להשיג כל הסט של שאלות ותשובות תעלומות לב לרבינו אליהו חזן ע"ה. ע"י מי זה יצא לאור (התמונה הידועה -
ידוע למישהו כיצד ניתן להשיג כל הסט של שאלות ותשובות תעלומות לב לרבינו אליהו חזן ע"ה. ע"י מי זה יצא לאור (התמונה הידועה -
ש שליט"א Active member 28 יוני (6) 2024 #3 צאלח מנצור אמר: היום הילולתו? לחץ כדי להרחיב... אכן - כ"ב סיון תרס"ח למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג בקלות, אני מצאתי את הסט הזה לפני כמה שנים באיזה חנות ישנה שנסגרה
צאלח מנצור אמר: היום הילולתו? לחץ כדי להרחיב... אכן - כ"ב סיון תרס"ח למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג בקלות, אני מצאתי את הסט הזה לפני כמה שנים באיזה חנות ישנה שנסגרה
י יש תקוה Active member 28 יוני (6) 2024 #4 שליטא אמר: אכן - כ"ב סיון תרס"ח למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג בקלות, אני מצאתי את הסט הזה לפני כמה שנים באיזה חנות ישנה שנסגרה לחץ כדי להרחיב... לא ידעתי שהיום יומא דהילולא דילה, זיע"א. יכול להיות שנשאר במכון המאור?
שליטא אמר: אכן - כ"ב סיון תרס"ח למיטב ידיעתי לא ניתן להשיג בקלות, אני מצאתי את הסט הזה לפני כמה שנים באיזה חנות ישנה שנסגרה לחץ כדי להרחיב... לא ידעתי שהיום יומא דהילולא דילה, זיע"א. יכול להיות שנשאר במכון המאור?
ש שליט"א Active member 28 יוני (6) 2024 #5 יש תקוה אמר: יכול להיות שנשאר במכון המאור? לחץ כדי להרחיב... אולי לא ידוע לי