מ מים חיים Member 4 אפריל 2025 #1 באתר המאורות עלה השיעור השנתי לפסח מאת הרב מחפוד שליט"א וזהו 'דרשת שבת הגדול' שלו לשנה זו (ה'תשפ"ה), כפי שנמסר בבית הכנסת באלעד לצפיה לחצו כאן
באתר המאורות עלה השיעור השנתי לפסח מאת הרב מחפוד שליט"א וזהו 'דרשת שבת הגדול' שלו לשנה זו (ה'תשפ"ה), כפי שנמסר בבית הכנסת באלעד לצפיה לחצו כאן
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #2 מצורף תמלול של השיעור ההלכתי המלא (בהשמטת תחילת השיעור בדברי אגדה וסוף השיעור בענייני השעה). קבצים מצורפים שיעור של הרב מחפוד בעניין החומרות בכשרות.pdf שיעור של הרב מחפוד בעניין החומרות בכשרות.pdf 167.1 KB · צפיות: 76
אמונה ובטחון Well-known member 15 אפריל 2025 #3 בנימין לוריא אמר: מצורף תמלול של השיעור ההלכתי המלא (בהשמטת תחילת השיעור בדברי אגדה וסוף השיעור בענייני השעה). לחץ כדי להרחיב... התמלול הוא ידני או ע"י תוכנת ב"מ ? [נפ"מ אם יתכנו טעויות בתמלול]
בנימין לוריא אמר: מצורף תמלול של השיעור ההלכתי המלא (בהשמטת תחילת השיעור בדברי אגדה וסוף השיעור בענייני השעה). לחץ כדי להרחיב... התמלול הוא ידני או ע"י תוכנת ב"מ ? [נפ"מ אם יתכנו טעויות בתמלול]
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #4 אמונה ובטחון אמר: התמלול הוא ידני או ע"י תוכנת בינה מלאכותית? [נפק"מ אם יתכנו טעויות בתמלול] לחץ כדי להרחיב... ידני. (כולל תוספת מקורות וכו'). [ועדיין לא סותר את זה שיתכנו טעויות].
אמונה ובטחון אמר: התמלול הוא ידני או ע"י תוכנת בינה מלאכותית? [נפק"מ אם יתכנו טעויות בתמלול] לחץ כדי להרחיב... ידני. (כולל תוספת מקורות וכו'). [ועדיין לא סותר את זה שיתכנו טעויות].
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #6 עה סט אמר: מישהו יכול להוריד לקובץ שמע, שאשמע בדרכים? לחץ כדי להרחיב... הקובץ גדול מדי. לחץ כאן לקישור למג'יקוד שימחק בעוד יומיים. נערך לאחרונה: 15 אפריל 2025
עה סט אמר: מישהו יכול להוריד לקובץ שמע, שאשמע בדרכים? לחץ כדי להרחיב... הקובץ גדול מדי. לחץ כאן לקישור למג'יקוד שימחק בעוד יומיים.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #7 מצורף גם בגירסה להדפסה. קבצים מצורפים שיעור של הרב מחפוד בעניין החומרא בכשרות - גירסת הדפסה.pdf שיעור של הרב מחפוד בעניין החומרא בכשרות - גירסת הדפסה.pdf 184.1 KB · צפיות: 18
ע"ה ס"ט Well-known member 15 אפריל 2025 #8 בנימין לוריא אמר: הקובץ גדול מדי. לחץ כאן לקישור למג'יקוד שימחק בעוד יומיים. לחץ כדי להרחיב... לא נפתח לי שם כלום.
בנימין לוריא אמר: הקובץ גדול מדי. לחץ כאן לקישור למג'יקוד שימחק בעוד יומיים. לחץ כדי להרחיב... לא נפתח לי שם כלום.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #9 עה סט אמר: לא נפתח לי שם כלום. לחץ כדי להרחיב... תנסה עכשיו.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 15 אפריל 2025 #11 עה סט אמר: הצג קובץ מצורף 32375 לחץ כדי להרחיב... לי זה עובד. (ניסית ללחוץ על הקישור שבהודעה, נכון? לא בציטוט...) אם זה עושה לך כפי שמופיע בתמונה, תנסה ללחוץ על "מתקדם" ולהמשיך הלאה.
עה סט אמר: הצג קובץ מצורף 32375 לחץ כדי להרחיב... לי זה עובד. (ניסית ללחוץ על הקישור שבהודעה, נכון? לא בציטוט...) אם זה עושה לך כפי שמופיע בתמונה, תנסה ללחוץ על "מתקדם" ולהמשיך הלאה.
מ מוישי ס"ט Well-known member 16 אפריל 2025 #13 בנימין לוריא אמר: מצורף תמלול של השיעור ההלכתי המלא (בהשמטת תחילת השיעור בדברי אגדה וסוף השיעור בענייני השעה). לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך! שיעור מיוחד ומעניין. יישר כח לרבי בנימין לוריא שליט"א על התמלול.
בנימין לוריא אמר: מצורף תמלול של השיעור ההלכתי המלא (בהשמטת תחילת השיעור בדברי אגדה וסוף השיעור בענייני השעה). לחץ כדי להרחיב... חזק וברוך! שיעור מיוחד ומעניין. יישר כח לרבי בנימין לוריא שליט"א על התמלול.