• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

תוצאות בחינות הרבנות חשוון תשפ"ה

מישהו פעם הגיש ערעור ועבר ??? אשמח דעת.
בקורונה ז"ל נבחנתי על שבת .קיבלתי 64 (בשעתו זה לא עבר) ערערתי והעלו לי ל65 שזה עבר דא עקא שבאיזור האישי כיום לא מעודכן הציון השני של עבר. דיברתי עם הרבנות וביקשו ממני לבקש באתר גיליון ציונים לראות אם התקלה מופיע גם אצלם בנתיים לא הגשתי. מ"מ אם אתה בטוח בעצמך או אם ממילא לא עברת וודאי שאפשר וראוי לערער.

קיבלתי ציונים רק עם הערות בודק 1 לא עם 2 מה זה אומר?
בתכלס עברתי.
אבל וכאן מגיע האבל הגדול בהערות הבודק כתוב: "נבדקו 10 שאלות ראשונות מתוך 12.
.בשעה שהקפתי בעיגול כנדרש שאלות אחרות כולל 11 ו12 ולא את 3 ו8 בהם פחות ידעתי..
מישהו קרה לו סיפור כזה ? שווה לבדוק ייתכן שמגיע לי עוד איזה 18% !!!!!!

נכון אבל במועדים האחרונים היו שני קבצים של הערות הבודק. אחד עבור כל בוחן
עכשיו סתם אני קצת לחוץ כי הציון הסופי שכתוב הוא גם הציון של הבודק שמופיע, אז אני תוהה אם אולי הציון הסופי שמופיע הוא לא הממוצע וכו'
בעירובין יש רק בודק אחד.
כך היה גם לי וביררתי.
אם הייתי יודע הייתי מעלה לך את זה ממה שכתבו לי פה בפורום

קיבלתי ציונים רק עם הערות בודק 1 לא עם 2 מה זה אומר?
בתכלס עברתי.
אבל וכאן מגיע האבל הגדול בהערות הבודק כתוב: "נבדקו 10 שאלות ראשונות מתוך 12.
.בשעה שהקפתי בעיגול כנדרש שאלות אחרות כולל 11 ו12 ולא את 3 ו8 בהם פחות ידעתי..
מישהו קרה לו סיפור כזה ? שווה לבדוק ייתכן שמגיע לי עוד איזה 18% !!!!!!
שאלות 11 ו12 הן לא קשורות לשאלות 3 ו8. כלומר בחלק א אתה צריך לעשות 7/8 ובחלק ב 3/4.
אולי זאת הטעות? חשבת שאתה צריך לעשות סה״כ 10 מתוך כלל השאלות?
ככה לפחות זה נשמע ממה שכתבת. כי שוב, שאלות 11 ו12 הן מהחלק השני כך שהן לא קשורות לשאלות 3 ו8 שהן מהחלק הראשון של המבחן.

בעירובין יש רק בודק אחד.
כך היה גם לי וביררתי.
אם הייתי יודע הייתי מעלה לך את זה ממה שכתבו לי פה בפורום
באמת? אתה בטוח?
חלילה לא שאני מפקפק בך, מצד הרבנות פשוט, מעניין למה בעירובין בשונה משאר המבחנים יש רק בודק אחד, מה ההיגיון

באמת? אתה בטוח?
חלילה לא שאני מפקפק בך, מצד הרבנות פשוט, מעניין למה בעירובין בשונה משאר המבחנים יש רק בודק אחד, מה ההיגיון
מסכים גם שזה לא הגיוני...
אבל בוודאות כך היה לי בניסן התשפ"ד ושאלתי פה בפורום והרב שיודע הכל על הרבנות (מתנאל משהו כמדומני) בדק וכתב לי שיש רק בודק אחד בעירובין וכך נשאר לי עד עכשיו באמת וגם לכל החברים שנבחנו איתי...
אגב, עכשיו חיפשתי את מה שענה לי כאן בפורום ולא מצאתי, מעניין...

מסכים גם שזה לא הגיוני...
אבל בוודאות כך היה לי בניסן התשפ"ד ושאלתי פה בפורום והרב שיודע הכל על הרבנות (מתנאל משהו כמדומני) בדק וכתב לי שיש רק בודק אחד בעירובין וכך נשאר לי עד עכשיו באמת וגם לכל החברים שנבחנו איתי...
אגב, עכשיו חיפשתי את מה שענה לי כאן בפורום ולא מצאתי, מעניין...
עכשיו מצאתי.
הוא כתב לי את זה בפרטי.
כששאלתי למה זה כך הוא לא ענה

שאלות 11 ו12 הן לא קשורות לשאלות 3 ו8. כלומר בחלק א אתה צריך לעשות 7/8 ובחלק ב 3/4.
אולי זאת הטעות? חשבת שאתה צריך לעשות סה״כ 10 מתוך כלל השאלות?
ככה לפחות זה נשמע ממה שכתבת. כי שוב, שאלות 11 ו12 הן מהחלק השני כך שהן לא קשורות לשאלות 3 ו8 שהן מהחלק הראשון של המבחן.
בדקתי עכשיו
אתה צודק ב100% ! לא שמתי לב (מבחן שמיני שאני עושה....)

חזור
חלק עליון