יש לחלק בין הנידונים וכתבנו על כך
אין אדם עומד על דעת רבו עד 40 שנה, ואנוכי הקטן לא הבנתי את דעת מו"ר שליט"א.פלא עליו הלא גם הראשל''צ שליט''א פוסק שברכת הגלידה עם עוגיות שהכל!
היכן אמר זאת?לא לחינם מרן היה אומר להקדים את בעלי הבתים בתשובות לשאלות שלהם לתלמידי חכמים....
זכור לי שגם מרן שליט"א פוסק מזונות ולא שהכלפלא עליו הלא גם הראשל''צ שליט''א פוסק שברכת הגלידה עם עוגיות שהכל!
עיין חוברת נשיא ישראל שהוציא יום ליום ביום השנה של מרן זה היה בחול המועד סוכות שהוציאו את החוברת במאמר מגנזכו של מרן, של הרב צבי חקק. יש שם מאמר שהוא דיבר והזכיר זאת. ויש שם שאלה של אחד ששמו שרון (לא זוכר שם המשפחה) ושאל שאלות פשוטות.היכן אמר זאת?
תוכל להעלות לכאןעיין חוברת נשיא ישראל שהוציא יום ליום ביום השנה של מרן זה היה בחול המועד סוכות שהוציאו את החוברת במאמר מגנזכו של מרן, של הרב צבי חקק. יש שם מאמר שהוא דיבר והזכיר זאת. ויש שם שאלה של אחד ששמו שרון (לא זוכר שם המשפחה) ושאל שאלות פשוטות.
אני גם זוכר שראיתי/שמעתי שאמר שתלמידי חכמים כבר יסתדרו עם תשובה לשאלה שלהם, ובפרט שהשאלות שלהם אלו שאלו בד"כ יותר 'מתחכמות', אבל בעלי בתים ששואלים שאלה ומחכים לתשובה לא ידעו מה לעשות אלמלא הרב ישיב להם. ושאלותיהם מצויות ויומיומיות...היכן אמר זאת?
איך אני אעלה לכאן...????
תוכל להעלות לכאן
ואיך אני יגיע לשם.... :)איך אני אעלה לכאן...