מחילה, עשרות אלפים.היום!!! אלפים בשיחת הכנה לקראת זמן חורף מפי מרן רבינו הראש"ל שליט"א בב"ב
לפי התמונות זה עשרות בלי האלפים את תמונות ברורוות יתרשל האנשים?מחילה, עשרות אלפים.
אולי לרבי @יצחק כהן הי"ו היקר........האם יש למישהו אפשרות להעלות או לשלוח תמונה של אחד מהראשונים לציון כותב במחשב עם גלימה ומצנפת?
נראה שהוא קצת פחות נגיש לפורוםאולי לרבי @יצחק כהן הי"ו היקר........
פחות, אבל נכנס מידי פעם.נראה שהוא קצת פחות נגיש לפורום
ב.ד.ה הגאון הרב נפתלי יונה זצ"ל
אכן, ביום שלישי באור חביב בהשתתפות מרן שליט"א מרן רה"י הגר"מ צדקה שליט"א הגה"צ רבי אברהם יונה שליט"א ועוד. המספידים: מרן הרב משה צדקה מרן הרב יצחק יוסף הגאון הגדול רבי בניהו שמואלי הגאון הגדול רבי אברהם יונה הגאון הגדול רבי בנימין אלישיב אחיו, בניו, וחתניו. יהי זכרו ברוך.forum.moreshet-maran.com
די להתלונן למה שימחקו?אין לי
וגם אם היה לי
אני מפחד להביא שלא ימחקו.
..??????די להתלונן למה שימחקו?
זה הוצאת שם רע על הפורום כאן שכאילו עומדים ומוחקים סתם. כל תמונה שמעלים כאן מתקבלת בברכה (מלבד תמונות שיש ואי בהם פגיעה ברבנים וד''ל)אני מפחד להביא שלא ימחקו.
זה ממש אבל ממש לא היה ברשותו מציאות של הכבוד שרכשו למישהו אחר והמשא המרכזי היה ממישהו אחר והכניסה הכי מכבודת היתב למישהו אחר ובמעודות היה כתוב מיהשו אחר בגדול אז די ליח"צ את הגר"א הוא ת"ח עצום וגדול ולא צריך את השטיות הללו @אבירמיכנס "ועתה כתבו לכם" השנה ה17 בעיר חולון בראשות המרא דאתרא הגאון הגדול רבינו אברהם יוסף שליט"א [בנו של מרן רבינו זיע"א]
זה ממש אבל ממש לא היה ברשותו מציאות של הכבוד שרכשו למישהו אחר והמשא המרכזי היה ממישהו אחר והכניסה הכי מכבודת היתב למישהו אחר ובמעודות היה כתוב מיהשו אחר בגדול אז די ליח"צ את הגר"א הוא ת"ח עצום וגדול ולא צריך את השטיות הללו @אבירמי