באיזה שנה? איני יודע במדוייק, אך בערך בשנת תשנ"ב
פ פרי חדש Well-known member 3 מאי (5) 2024 #381 פשוט אמר: באיזה שנה? לחץ כדי להרחיב... איני יודע במדוייק, אך בערך בשנת תשנ"ב
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2024 #385 טוב אמר: זה נראה אותו ארון קודש הצג קובץ מצורף 20110 לחץ כדי להרחיב... ובקצה השמאלי נראה יושב הגרש"י זעפראני שליט"א
טוב אמר: זה נראה אותו ארון קודש הצג קובץ מצורף 20110 לחץ כדי להרחיב... ובקצה השמאלי נראה יושב הגרש"י זעפראני שליט"א
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2024 #386 טוב אמר: גם זה וזה הצג קובץ מצורף 20111 לחץ כדי להרחיב... אבל לא באותו ארוע, והפרוכת תוכיח.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 3 מאי (5) 2024 #388 לשמור ולעשות אמר: הגאון אב"ד לחץ כדי להרחיב... שזה אומר?
ל לעשות רצון קוני Member 3 מאי (5) 2024 #389 לשמור ולעשות אמר: הגאון אב"ד לחץ כדי להרחיב... ואב"ד היינו אב בית דין..
יצחק כהן הי"ו Well-known member 3 מאי (5) 2024 #391 לעשות רצון קוני אמר: ואב"ד היינו אב בית דין.. לחץ כדי להרחיב... איזה,בית דין?
ל לעשות רצון קוני Member 3 מאי (5) 2024 #392 נכד הבאח אמר: גאב"ד פירושו גדול אב"ד. לחץ כדי להרחיב... טעות הגאבד פירוש: מילים נרדפות, ביטויים ועוד | מילון אבניאון פירוש המילה הגאבד: מילים נרדפות להגאבד, חרוזים למילה הגאבד, מקור השם הגאבד ועוד, בעריכת המילונאי איתן אבניאון. www.milononline.net
נכד הבאח אמר: גאב"ד פירושו גדול אב"ד. לחץ כדי להרחיב... טעות הגאבד פירוש: מילים נרדפות, ביטויים ועוד | מילון אבניאון פירוש המילה הגאבד: מילים נרדפות להגאבד, חרוזים למילה הגאבד, מקור השם הגאבד ועוד, בעריכת המילונאי איתן אבניאון. www.milononline.net
פ פרי חדש Well-known member 3 מאי (5) 2024 #393 יצחק כהן היו אמר: סליחה על הבורות מהו ר"ת הגאב"ד. לחץ כדי להרחיב... פעם אמר לי הגאון הרב אליהו בר שלום שליט"א שגאב"ד זה מקביל למשמעות שלקחו מגויים. אבל אחר כך ראיתי בכתב יד של רבינו היביע זיע"א בהקדמתו לספר גנזי חיים שהוציאו שובי נפשי, שכתב עליו גאב"ד איזמיר.
יצחק כהן היו אמר: סליחה על הבורות מהו ר"ת הגאב"ד. לחץ כדי להרחיב... פעם אמר לי הגאון הרב אליהו בר שלום שליט"א שגאב"ד זה מקביל למשמעות שלקחו מגויים. אבל אחר כך ראיתי בכתב יד של רבינו היביע זיע"א בהקדמתו לספר גנזי חיים שהוציאו שובי נפשי, שכתב עליו גאב"ד איזמיר.
י יש תקוה Active member 3 מאי (5) 2024 #395 טוב אמר: עוד אחד - שיהיה לו הצג קובץ מצורף 20088 לחץ כדי להרחיב... מחילה על הבורות מי הוא החכם הלז?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 3 מאי (5) 2024 #396 יש תקוה אמר: מחילה על הבורות מי הוא החכם הלז? לחץ כדי להרחיב... רש"י זעפרני
פ פשוט Well-known member 3 מאי (5) 2024 #397 יצחק כהן היו אמר: רש"י זעפרני לחץ כדי להרחיב... אני מסופק.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 4 מאי (5) 2024 #398 פשוט אמר: אני מסופק. לחץ כדי להרחיב... ודאי וודאי