תמונה יפה וגם נדירה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 24 יוני (6) 2024 #426 יצחק כהן היו אמר: התמונה עם האדמו"ר מבעלזא נדיר! לחץ כדי להרחיב...
מ מרפסן איגרי Well-known member 24 יוני (6) 2024 #427 יצחק כהן היו אמר: הצג קובץ מצורף 21765 לחץ כדי להרחיב... מי הוא הרב באמצע?
א איש חיל Well-known member 24 יוני (6) 2024 #429 מרפסן איגרי אמר: מי הוא הרב באמצע? לחץ כדי להרחיב... הגיס, חדב"נ הרה"ג עזרא בר שלום שליט"א
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יוני (6) 2024 #430 מרפסן איגרי אמר: מי הוא הרב באמצע? לחץ כדי להרחיב... הגיס שלהם הרב בר שלום
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יוני (6) 2024 #431 בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים???
ב בשורות טובות Well-known member 24 יוני (6) 2024 #433 יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... ודאי רק אם אפשר פירוט מהי התמונה תודה רבה
יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... ודאי רק אם אפשר פירוט מהי התמונה תודה רבה
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 24 יוני (6) 2024 #434 יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... מה השאלה פשוט שכן !
יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... מה השאלה פשוט שכן !
י ישועה ורחמים Well-known member 24 יוני (6) 2024 #435 יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... מצויין , תמונות יפות רק כת"ר יבדוק אותם קודם, שלא יתחילו לדון בהם על הטפל (כוס ומקל)
יצחק כהן היו אמר: בעזרת השם נעלה עוד תמונות השאלה האם אתם רוצים??? לחץ כדי להרחיב... מצויין , תמונות יפות רק כת"ר יבדוק אותם קודם, שלא יתחילו לדון בהם על הטפל (כוס ומקל)
יצחק כהן הי"ו Well-known member 24 יוני (6) 2024 #436 בשורות טובות אמר: ודאי רק אם אפשר פירוט מהי התמונה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... שזה אומר כל תמונה שאני יגיד מהי?? ווואי יש לי אלפי תמונות של מרן זליט"א (שליט"א) (וגם זיע"א) חלקן נדירות (פירוש לא כל אחד יש זאת או פחות עינים ראו זאת) אני מקווה שהיום בלילה יהיה לי זמן. תודה על הפידבקים.
בשורות טובות אמר: ודאי רק אם אפשר פירוט מהי התמונה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... שזה אומר כל תמונה שאני יגיד מהי?? ווואי יש לי אלפי תמונות של מרן זליט"א (שליט"א) (וגם זיע"א) חלקן נדירות (פירוש לא כל אחד יש זאת או פחות עינים ראו זאת) אני מקווה שהיום בלילה יהיה לי זמן. תודה על הפידבקים.