נ'ש
New member
הקדרידט מגיע לאחות של אישתי
תודה רבה על המחמאות
הקדרידט מגיע לאחות של אישתי
עדיין אין פרוכת?עשרות נערים מתחזקים מכל רחבי הארץ עלו לשיחת חיזוק והתעוררות לימי השובבי"ם הבעל"ט בבית מדרשו של מרן מנהיג הדור הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א.
הצג קובץ מצורף 30217
שאלה להבין [ידוע שאני לא מתריס, אלא באמת שואל לדעת]: מה הקשר? מה הקשר של בחורים ליטאים או חסידים למורנו ורבנו שליט"א?... גם אצל מרן זיע"א לא ראינו כזאת...
פלא עצום.שאלה להבין [ידוע שאני לא מתריס, אלא באמת שואל לדעת]: מה הקשר? מה הקשר של בחורים ליטאים או חסידים למורנו ורבנו שליט"א?... גם אצל מרן זיע"א לא ראינו כזאת...
אם כך הם פני הדברים, אז זכינו והדור הולך ומשתפר, ונהיה בבחינת זכאי, כי אם הם באים אז זה באמת מראה על דמותו של מו"ר, שהיא כוללת את כולם. דמותו של מנהיג. שרואה תמיד את האחר. וכפי שהאריך חכם שלום בדרשה בפרשת שמות שנת תשע"ג בפני מרן זיע"א.פלא עצום.
הם רוצים לבוא, תגיד להם לא?
כי אנחנו מגזר אחר, ואצל מרן לא הגעתם?
מה חשבת? שרודפים אחרי אנשים שיבואו?אם כך הם פני הדברים, אז זכינו והדור הולך ומשתפר, ונהיה בבחינת זכאי, כי אם הם באים אז זה באמת מראה על דמותו של מו"ר, שהיא כוללת את כולם. דמותו של מנהיג. שרואה תמיד את האחר. וכפי שהאריך חכם שלום בדרשה בפרשת שמות שנת תשע"ג בפני מרן זיע"א.
נראה לך?... פשוט זה היה נראה לי כמו תופעה בזמן האחרון, כי זה לא היה אצל מרן. אז התעניינתי... מה, אסור?!...מה חשבת? שרודפים אחרי אנשים שיבואו?