מצורפת.תודה רבה גדולה מאוד.
(נראה לי שיש לו תשובה בכ"י)
הוא כפוף לפסקי אחיו או שהוא עצמאי גם כלפיו?כמובן יש לו דעה משלו, הוא מאד עצמאי, ודומה לאחיו בהרבה דברים
הוא מחדש הרבה דברים, ולא כפוף למשהו מסוים
מיותר לציין שלאחיו היתה השפעה עצומה בחיי חיותו לעומת הר' שבתי שהשפעתו ההלכתית היא רק על קהילתו... [גם ספריו לא מוכרים כמעט לעומת אחיו הגאון רבי משה לוי זצ"ל שספריו נודעים בכל מקום בעולם]
שטויותכמובן יש לו דעה משלו, הוא מאד עצמאי, ודומה לאחיו בהרבה דברים
הוא מחדש הרבה דברים, ולא כפוף למשהו מסוים
מיותר לציין שלאחיו היתה השפעה עצומה בחיי חיותו לעומת הר' שבתי שהשפעתו ההלכתית היא רק על קהילתו... [גם ספריו לא מוכרים כמעט לעומת אחיו הגאון רבי משה לוי זצ"ל שספריו נודעים בכל מקום בעולם]
למה אתה כותב שטויות?שטויות
למה אתה כותב שטויות?
מה זה יש לו דעה משלו זה לא נכון הוא מביא פוסקים ועוד, רק שהוא נוטה לצד הסברא ודיוק הלשון, אבל הוא לא ממציאן כמו שזה נשמע.כמובן יש לו דעה משלו, הוא מאד עצמאי,
מיעוט רבים שנים. בכלל לא בהרבה דברים כי אם כן גם הרב דוד יוסף ועוד חכמים שמביאים את הרב משה לוי זה אומר שהם דומים. זה לא נכון.ודומה לאחיו בהרבה דברים
שקרהוא מחדש הרבה דברים, ולא כפוף למשהו מסוים
זה לא נכון אחיו היה גם רק על קהילתו וקצת אנשים שהיה מוסר להם שעיור בחולון, פשוט בגלל שהוא חלק על מרן רבינו הגדול בהרבה הלכות הוא נתפרסם, וישיבת כס"ר פרסמו אותו בספריו.מיותר לציין שלאחיו היתה השפעה עצומה בחיי חיותו לעומת הר' שבתי שהשפעתו ההלכתית היא רק על קהילתו... [גם ספריו לא מוכרים כמעט לעומת אחיו הגאון רבי משה לוי זצ"ל שספריו נודעים בכל מקום בעולם]
לא מפריע לי!!אם זה מפריע לך מה שכתבתי,
אני מעדיף משהו חם כמו קפה או תה. אל תשכח שחורף.תוכל לשתות מים קרים ולהירגע...
מחילה, נראה לי שכבודך טועה, הוא ז"ל התפרסם כבר לפני כארבעים שנה באמצע שנות המ' מחמת גאונותו הכבירה, ע"ה.פשוט בגלל שהוא חלק על מרן רבינו הגדול בהרבה הלכות הוא נתפרסם
איך [אומרים שאמר] הרב ברוך אזרחי לאחיד התלמידים? זה עדיין לא שטויות..זה לא נכון אחיו היה גם רק על קהילתו וקצת אנשים שהיה מוסר להם שעיור בחולון, פשוט בגלל שהוא חלק על מרן רבינו הגדול בהרבה הלכות הוא נתפרסם, וישיבת כס"ר פרסמו אותו בספריו.
וכמו שהבאת כאן...הוא פוסק בספרו גדרי המועדים שמותר להשתמש במגבות ידיים בשבוע שחל בו, ולא צריך כלל להכין אותם קודם לכן. ואף שבשו"ע מפורש שאסור גם מגבות ידיים, הוא מדייק מבא"ח לא כך.... וגם כותב שמקור הדברים ברמב"ן והמעיין שם יראה שלא זה מדוייק, ומוסיף סברא שזה הנאה רגעית ולכן הוא מתיר להשתמש בהם בלי שום הכנה... זאת הלכה לדוגמא שהתכוונתי שהוא עצמאי גדול וע"פ דיוקים שלו וסברות הוא מתיר הלכה שכל הפוסקים כולם אסרו אותה עפ"ד השו"ע...
הסיפור שרגילים לספר היה כך:איך [אומרים שאמר] הרב ברוך אזרחי לאחיד התלמידים? זה עדיין לא שטויות..