מחכים לשמוע גם מכבודו.
עובדות והנהגות על מרן הראש"ל שליט"א
השבת האחרונה, פרשת וילך תשע"ט, צעדנו יחד עם מרן הראש"ל שליט"א מביתו בשכונת סנהדריה - לעבר בית הכנסת "קהל ציון" - בית היתומים הספרדי, למסור את דרשת שבת תשובה כמסורת הראשונים לציון במשך עשרות שנים. הדרך הייתה קשה ומפרכת בעליות של ירושלים - הליכה שארכה במשך 60 דקות. מרן הראש"ל סיפר שהציעו לו להיות...
forum.moreshet-maran.com
סיפור על מרן הראש"ל שליט"א
יום רביעי כ תמוז תשפ"א. אחרי תפלת שחרית. אברך מישיבת שובי נפשי (הגיע עם ר' יוסף זכאי, ואינני יודע את שמו), הביא למרן הראש"ל שליט"א ספר "סמיכה לחיים" ישן, כי שמע בלוויין שמרן שליט"א אמר שאין לו אותו. הרב שמח בזה מאוד, ואמר, אתה הבאת לי ספר, אני גם יביא לך ספר, ספר כנגד ספר, לך למרפסת ותבחר לך ספר...
forum.moreshet-maran.com
מחאה! קול מלחמה במחנה!
איזה רבנים???? בנתיים כמעט כולם היום הולכים כהוראות מרן השו"ע, "היום" כן, אבל כשמרן היה צעיר הוא היה יחיד נגד רבים כידוע, הרשל''צ דאז הרב יצחק ניסים ועוד מחכמי הבבלים היו הולכים אחר הוראות הבן איש חי. והמרוקאים כפי מנהגי מרוקו, ותימנים כפי מנהגי תימן, וגם כיום רוב ככל חכמי תימן הבלדים נוהגים...
forum.moreshet-maran.com
רשמים ורשימות מפגישתי עם מו"ר מרן הראש"ל שליט"א
ביום ששי עש"ק פר' תולדות צלצל אלי אחד ממקורביו של מרן שליט"א לגבי ענין מסוים שביקשתי עליו הסכמה ממו"ר, והודיעני כי מו"ר מבקש לדבר עמי לפני מתן ההסכמה, ומכיון שביום שני [אתמול] הרב יהיה בבני ברק אוכל לבוא לשם ולשבת עמו. הגעתי בשעה היעודה למקום שנקבע, ומכיון שהפגישה החכימה אותי רבות לאחר שנים שלא...
forum.moreshet-maran.com