יצחק כהן הי"ו
Well-known member
הרב שליט"א היה גם אצל ר"י פונבז' הגאון רבי דוב ברעל פודבסקימרן פוסק הדור הגר"י יוסף שליט"א הגיע לביקור חג היסטורי במעונו של ממנהיגי הציבור הליטאי הגאון האדיר רמ"צ ברגמן שליט"א.
הצג קובץ מצורף 12651
הרב שליט"א היה גם אצל ר"י פונבז' הגאון רבי דוב ברעל פודבסקימרן פוסק הדור הגר"י יוסף שליט"א הגיע לביקור חג היסטורי במעונו של ממנהיגי הציבור הליטאי הגאון האדיר רמ"צ ברגמן שליט"א.
הצג קובץ מצורף 12651
אני שמעתי אחרת, ששמע שזה נגד מרן הראשל ולכן לא בא, כך הרב בצלאל שרק הגיע בחטף בשביל כך שהיה מכוון נגד מרן הראשללמה הגר"מ צדקה לא היה?
אלא כאשר הוא שמע שזה קשור לש"ס אמר שהוא לא בא!
נכון השמועה?
למה נגדו?ששמע שזה נגד מרן הראשל
שמעת שטויות...אני שמעתי אחרת, ששמע שזה נגד מרן הראשל ולכן לא בא, כך הרב בצלאל שרק הגיע בחטף בשביל כך שהיה מכוון נגד מרן הראשל
שטויות והבלים תפסיקו לחפש בכוח מחלוקות במקומות שהם אינם די!!!אני שמעתי אחרת, ששמע שזה נגד מרן הראשל ולכן לא בא, כך הרב בצלאל שרק הגיע בחטף בשביל כך שהיה מכוון נגד מרן הראשל
כנראה אינך יודע את ההיסטוריה של הגר"ד לנדו עם הרב שך (חמיו של הגרמ"צ ברגמן).הכל דיבורים.
האשכנזים יודעים להתאגד בסוף
בשבוע האחרון גם הוא יחתום על המכתב להצביע למועמד שלהם.
הוא לא כתב שהרב מזוז רוצה, אלא שחתנו רוצה.הגר"מ מאזוז רוצה להיות חבר במועצת?!
תחלום...
הוא לא רוצה את זה, הוא לא שם
הצג קובץ מצורף 12665
הצג קובץ מצורף 12666
במודעות היה כתוב בנו רבי עובדיה יוסף שליט"א ראש ישיבת אהל יוסף.אני שמעתי אחרת, ששמע שזה נגד מרן הראשל ולכן לא בא, כך הרב בצלאל שרק הגיע בחטף בשביל כך שהיה מכוון נגד מרן הראשל
ביתד נאמן לא הזכירו הגר"ד לנדו שליט"א עשרות שנים, ולא פרסמו מעולם את התמונה שלו, מבחינתם הוא לא היה קיים, כך שאפילו הם, הליטאים לא יודעים את הביוגרפיה שלו. בערב סוכות פרסמו בכמה מקומות את הרב לנדו בוחר אתרוגים מהזן של הגר"ח גריינמן זצ"ל, כך שמבחינת הליטאים הוא משהו אחר, כך שיש הרבה ליטאים שישמעו דוקא להרגמ"צ ברגמן, חתנו של הגרא"מ שך זצ"ל.כנראה אינך יודע את ההיסטוריה של הגר"ד לנדו עם הרב שך (חמיו של הגרמ"צ ברגמן).
ליטאים הם ממסדיים מאדביתד נאמן לא הזכירו הגר"ד לנדו שליט"א עשרות שנים, ולא פרסמו מעולם את התמונה שלו, מבחינתם הוא לא היה קיים, כך שאפילו הם, הליטאים לא יודעים את הביוגרפיה שלו. בערב סוכות פרסמו בכמה מקומות את הרב לנדו בוחר אתרוגים מהזן של הגר"ח גריינמן זצ"ל, כך שמבחינת הליטאים הוא משהו אחר, כך שיש הרבה ליטאים שישמעו דוקא להרגמ"צ ברגמן, חתנו של הגרא"מ שך זצ"ל.
לא השתתף. ונכתב בשביל זה. וד"ל.במודעות היה כתוב בנו רבי עובדיה יוסף שליט"א ראש ישיבת אהל יוסף.
אם היה נגדו לא היו מזמינים את בנו.
האם בנו השתתף?
....לא השתתף. ונכתב בשביל זה. וד"ל.
מרן הרב מאיה, מה זאת אומרת?!מי זה?