דווקא?לא הבנתי, שעושים "דווקא" כי הם מתנגדים לו? כי יש לו שיטת פסיקה שונה וייחודית? חבל, הפסידו.
מי אמר דווקא?
מציאות דמרן שליט"א אמר לא לקרוא בספריו.
דווקא?לא הבנתי, שעושים "דווקא" כי הם מתנגדים לו? כי יש לו שיטת פסיקה שונה וייחודית? חבל, הפסידו.
המעלות שיטתו הייחודית, היא חשבון כל הצדדים הן מבחיה פרקטית והן מבחינה הלכתי.מעניין.
אם תוכל לשרטט בקצרה קווים ל"שיטת הפסיקה השונה והיחודית".
שנדע על מה מדובר.
אפשר מקור לאמירה לא קלה זו?דווקא?
מי אמר דווקא?
מציאות דמרן שליט"א אמר לא לקרוא בספריו.
סכמת את הדברים בטוב טעם.הוא חותך ג"כ בכל דבר כמעט בפרקטיקה, ונוקט שיעורי זמן כמות וכד', גם בדברים שעשויים להשתנות, ולמעשה יכול לצאת מזה מכשול.
עיין בסרטון שהעלו פה בעבר.אפשר מקור לאמירה לא קלה זו?
התנגדות, קל מאוד להבין וכולנו שמענו. אבל "לא לקרוא בספריו" זה מעניין, אפשר מקור?
כמדומני שבאחד מספריו בהקדמה כותב בנושא.זו לא שאלה בהלכה.
זו שאלה בצורת לימוד המשנ"ב.
דברים שלרב אופיר מלכא יש מומחיות מיוחדת, בנוסף זו שמועה ששמעתי בשמו, כך שלא יעזרו לי הת"ח פה.
הדגשת את החלק שלא אליו התכוונתי, שהרי כתבתי אותו במעלות, אני התכוונתי בחסרונות ל:סכמת את הדברים בטוב טעם.
אבל מה שכתבת בחסרון שאותו הדגשתי, לי ולעוד אלפי אנשים (וכנראה יותר מאלפים) זה מעלה בעינייהם תאהב או לא תאהב.
בעצם זה חיסרון סוביקטיבי, לא אוביקטיבי לדעתי.
אבל אני לא בא להגן עליו, רק שתידע שיש לחלק הזה 2 צדדים.
וכמובן תעשה כרבותיך.
החלק המודגש כעת הוא הבעייתי.הוא חותך ג"כ בכל דבר כמעט בפרקטיקה, ונוקט שיעורי זמן כמות וכד', גם בדברים שעשויים להשתנות, ולמעשה יכול לצאת מזה מכשול.
הובא סרטון במקום אחר.אפשר מקור לאמירה לא קלה זו?
התנגדות, קל מאוד להבין וכולנו שמענו. אבל "לא לקרוא בספריו" זה מעניין, אפשר מקור?
כך כתבו.הובא סרטון במקום אחר.