• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

במחיצתם של רבותינו גדולי ומנהיגי הדור שליט"א

הגה"צ יצחק כהן שליט"א רבה של שכונת שמואל הנביא יושב שבעה על אמו הרבנית ימנה שנפטרה ביום שב"ק
יושבים שבעה ברח' קהתי בגבעת שאול
אני לא נמצא כעת בירושלים, אם יש מישהו שיוכל לצלם את המודעות להביא פרטים יותר מדוייקים יבורך.
שנשמע ונתבשר בשורות טובות אמן.

1707173840793.pngהאיר פני המזרח: גדולי התורה הגאון רבי עזרא ניסן ראש ישיבת רינת התורה, הגאון רבי אלחנן פרץ גאב"ד חוקת משפט רב בית שמש ב' ורב קהילת תל ציון והגאון רבי מנשה טופיק אביעזרי ראש ישיבת באר יצחק טלזסטון, בהתייעצות במעונו של רבן של ישראל מרן הגר"ד לנדו.

הצג קובץ מצורף 17263האיר פני המזרח: גדולי התורה הגאון רבי עזרא ניסן ראש ישיבת רינת התורה, הגאון רבי אלחנן פרץ גאב"ד חוקת משפט רב בית שמש ב' ורב קהילת תל ציון והגאון רבי מנשה טופיק אביעזרי ראש ישיבת באר יצחק טלזסטון, בהתייעצות במעונו של רבן של ישראל מרן הגר"ד לנדו.
לא רואים באף תמונה את הרב תפיק.

היום ראינו בניחום את הגאון רבי יוסף חיים אוהב ציון שליט"א
אם אפשר תעדכן מה הכתובת המדוייקת מתי זמני התפילות והניחומים ומתי האזכרה של השבעה ואיפה

הבנתי גם שביום חמישי יהיה תפילת יום כיפור קטן עם עצרת התעוררות בשכונת שמואל הנביא עם הרב [מסעוד?] בן שמעון. אין לי שום פרטים נוספים איפה זה יהיה ובאיזה שעות. אם מישהו יוכל לעדכן יהיה בזה תועלת לציבור.

אם אפשר תעדכן מה הכתובת המדוייקת מתי זמני התפילות והניחומים ומתי האזכרה של השבעה ואיפה

הבנתי גם שביום חמישי יהיה תפילת יום כיפור קטן עם עצרת התעוררות בשכונת שמואל הנביא עם הרב [מסעוד?] בן שמעון. אין לי שום פרטים נוספים איפה זה יהיה ובאיזה שעות. אם מישהו יוכל לעדכן יהיה בזה תועלת לציבור.
רבי ניסים בן שמעון וכ"ק האדמו"ר מתולדות משה.

חזור
חלק עליון