• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

חדשות ועידכונים על מנהיג הדור ונשיא החכמים מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א

אתר מורשת מרן:
ימשיך לנהל את בני עדות המזרח: מרנן ורבנן מנהיגי היהדות החרדית בארה״ב באיגרת חיזוק למנהיג הדור מרן הראש״ל רבנו יצחק יוסף שליט״א | ראשוני

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
אכן כן
הרב אריה בוטבול שליט"א
אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו (כמדומה רח' רימון), ואח"כ נהיה למנהל בת"ת בבת ים, שמשפחתו בוטבול וכמדומה ששמו הפרטי אהרן, (אא"כ ממרחק השנים מתחלף לי בחתנא דבי נשיאה). שנתן לנו הרבה דוגמא אישית ואהבת תורה וקדושתה.

אריה או אהרן?
היה לי מלמד בת"ת (פרי חדש בב"ב), שגר בשיכון ו (כמדומה רח' רימון), ואח"כ נהיה למנהל בת"ת בבת ים, שמשפחתו בוטבול וכמדומה ששמו הפרטי אהרן, (אא"כ ממרחק השנים מתחלף לי בחתנא דבי נשיאה). שנתן לנו הרבה דוגמא אישית ואהבת תורה וקדושתה.
אכן כן, הרב אריה בוטבול שליט"א
היה מלמד בת"ת פרי חדש וכנ"ל..
ומאוד מסקרן מיהו כבודו

אכן כן, הרב אריה בוטבול שליט"א
היה מלמד בת"ת פרי חדש וכנ"ל..
ומאוד מסקרן מיהו כבודו
אני זוכר שלפני כ22 שנה חיתן את א' מילדיו (אולי יהודה?...), וכל יום היה מגיע בסיום הלימודים אחה"צ (בשעה 5:30 כמדומני), למסור שיעור משניות לילדים המעוניינים (מעין מתמידים).
ואף ביום חתונת בנו הגיע כשהוא לבוש כבר במחלצותיו. ולא הסכים לוותר על הקביעות הזו.
דבר זה נחרט בליבי!

חזור
חלק עליון