ע עבדא דרבנן New member 26 אוגוסט (8) 2024 #1 יש חוברת של אגודת בני הישיבות לבחורי הישיבות נגד גזרת הגיוס, והנחיות משפטיות איך להתנהל בקבלת כל הצווים וכדו'... רציתי לשאול אם הם קשורים למרביצי או שהם שייכים למרן שליט"א??
יש חוברת של אגודת בני הישיבות לבחורי הישיבות נגד גזרת הגיוס, והנחיות משפטיות איך להתנהל בקבלת כל הצווים וכדו'... רציתי לשאול אם הם קשורים למרביצי או שהם שייכים למרן שליט"א??
בסיעתא דשמיא Well-known member 26 אוגוסט (8) 2024 #2 נראה לי שהמארגן הוא מכסא רחמים. אבל למאי נפ"מ, מה זה משנה?! העיקר הכוונה. כל ישראל ערבים זה לזה. נערך לאחרונה: 26 אוגוסט (8) 2024
נ ניסן נתיב Well-known member 26 אוגוסט (8) 2024 #3 בסיעתא דשמיא אמר: המארגן הוא מכסא רחמים כמדומני. אבל למאי נפ"מ, מה זה משנה?! העיקר הכוונה. כל ישראל ערבים זה לזה. לחץ כדי להרחיב... לפי מה שאני יודע המארגן הוא מטעם מרן הגר"מ צדקה, ומרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז הצטרף לבקשתו נערך לאחרונה: 28 אוגוסט (8) 2024
בסיעתא דשמיא אמר: המארגן הוא מכסא רחמים כמדומני. אבל למאי נפ"מ, מה זה משנה?! העיקר הכוונה. כל ישראל ערבים זה לזה. לחץ כדי להרחיב... לפי מה שאני יודע המארגן הוא מטעם מרן הגר"מ צדקה, ומרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז הצטרף לבקשתו
יצחק כהן הי"ו Well-known member 26 אוגוסט (8) 2024 #5 ניסן נתיב אמר: עם הגר"י צדקה, ה לחץ כדי להרחיב... הגר"מ וזה לא נכון הוא מטעם רוב הרבנים שלנו.
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 26 אוגוסט (8) 2024 #6 יצחק כהן היו אמר: שלנו לחץ כדי להרחיב... ???????
יצחק כהן הי"ו Well-known member 26 אוגוסט (8) 2024 #7 מרדכי מיכאלי אמר: ??????? לחץ כדי להרחיב... רבנים ספרדים. כידוע אין עולם התורה הספרדי יש עולם התורה אחד
מרדכי מיכאלי אמר: ??????? לחץ כדי להרחיב... רבנים ספרדים. כידוע אין עולם התורה הספרדי יש עולם התורה אחד
נאמן למרן Well-known member 28 אוגוסט (8) 2024 #8 יצחק כהן היו אמר: הגר"מ וזה לא נכון הוא מטעם רוב הרבנים שלנו. לחץ כדי להרחיב... כדאי לבדוק על מה אתה כותב לפני שאתה כותב אולי אתה מדבר על אגודה אחרת לא של הרב צדקא "אגודת בני הישיבות" זה של מרן הרב צדקא ששלח את הרב זיאת שעומד בהנהלתה גם למרן הרב מאזוז ומרן הרב מאיה ועוד רבנים שיצטרפו
יצחק כהן היו אמר: הגר"מ וזה לא נכון הוא מטעם רוב הרבנים שלנו. לחץ כדי להרחיב... כדאי לבדוק על מה אתה כותב לפני שאתה כותב אולי אתה מדבר על אגודה אחרת לא של הרב צדקא "אגודת בני הישיבות" זה של מרן הרב צדקא ששלח את הרב זיאת שעומד בהנהלתה גם למרן הרב מאזוז ומרן הרב מאיה ועוד רבנים שיצטרפו