אושרי רביב
Well-known member
ואני עניתי מיד שלא עם הרב מוישי, אלא על מה שהיה בעבר עם מרן...לכן תמהתי מה שייך "את והב בסופה".
ואני עניתי מיד שלא עם הרב מוישי, אלא על מה שהיה בעבר עם מרן...לכן תמהתי מה שייך "את והב בסופה".
ועיין במבוא לספר המכונה בשם "מקבציאל" לבא"ח ז"ל עמוד 31.התכוונתי עם מרן זיע"א...
כן ירבה וכן יפרוץ. ותגדלי ותרבי ותבואי בעדי עדיים.... תזכו לרוב נחת להגדיל תורה ולהאדירה!חודש המלאי בנקודת מכירה באשדוד
זה לא קשור לחנויות. זה נקודת מכירה - זול יותר.
0534184178
ניתן להשיג אצלו גם את השו"ת שפת הים.
[ובע"ה בשבוע הבא את הספר החדש שכעת בדפוס!!]
?![ובע"ה בשבוע הבא את הספר החדש שכעת בדפוס!!]
פרטים יבואו בס"ד בימים הקרובים...
ויישר כח לכת"ר על הערותיו המחכימות המתנוססות לתפארה בספר!ספר נפלא ביותר! ממש קילורין לעיניים! זכיתי לקבלו השבוע וברכתי עליו ברכת הנהנין.
תורה מפוארה בכלי מפואר! כיאה ליצירות הפאר היוצאות תחת ידם של מכון 'הדרת קודש' בראשותו של הרב מוישי ס"ט.
יה"ר שיזכה להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה וזכות הרהמ"ח זיע"א תעמוד לו ולזרעו אחריו!
חיישינן לתרי יוסף בן שמעון.
איפה הרב שלך שם את הספר שאתה רואהו כעת?סליחה טעות. עכשיו אני שם לב שזה ספר אחר חדש הדומה במראהו לאיי הים כמדומה... [שזה מה שהרב הביא בזמנו...].
היכן ניתן להשיג הספר החדש הזה?. עכשיו שמתי לבי לשמו [תוך כדי הקלדה] כי לרב יש בירור גדול בספר שבו הוא נשען על הרב מזבח אדמה בכל כוחו.
אכן כבר השיבני הרב מוישי בשליחת איגרת בפרטי שאין הכוונה אליו, אלא למכון הנמצא מעבר לים, "בבבל" הרחוקה דמתקרי קנדהחיישינן לתרי יוסף בן שמעון.
מה הפירוש.? בבית ההוראה. לא הבנתי שאלתךאיפה הרב שלך שם את הספר שאתה רואהו כעת?
מאיזה איזור אתם?היכן ניתן להשיג הספר החדש הזה?
ניתן להשיג את הספר במעלה אדומים במספר: 0527664376
יש בהרצליה?ניתן להשיג את הספר במעלה אדומים במספר: 0527664376