פשוט.ברשותכם רק לומר דבר קטן. כל רב שמבקשים להכניס אותו זה אומר שהוא כותב מאמר תורני ולא עונה תשובות קצרות שנראה שהוא פתח חזון עובדיה והעתיק משם.
אני אומר אומר זה את זה בתור חידוש עקב רבנים שמקבלים "במה" ועונים בסברות ובקצירת העומר, תעשה טובה אין לך פנאי אל תכתובפשוט.
מה החידוש.
הרב בן ציון מוצפי שליט"אשלום וברכה,
אילו רבנים חושבים החברים היקרים שמתאים להביא מהם מאמרים בתורתו של מרן זיע"א שיתפרסמו בע"ה בקובץ בית יוסף?
רבנים שעדיין לא כתבו אצלנו...
נבדוק את זה מלפני שלוש שנים הגעתי לחולון והיני לומד מדי ערב עימו חברותא כבר שנה וחצי ואף פעם לא שמעתי ממנו סיפור אחד ממנו על מרןאז כנראה שאתה לא מקורב אליו..
אביו זצ"ל היה הנהג של מרן זמן רב, וכן היה תלמיד חבר של מרן זצ"ל עוד מישיבת פורת יוסף.
וכן הגיע לפני כמה שנים לבית מדרשו של הראש"ל בשבת אחה"צ והיה רב מקדים לו, ודיבר ונאם דרשה חוצבת להבות אש כדרכו בטוב טעם, ואח"כ מרן שליט"א שיבחו שבחים גדולים ועל הקשר עם מרן זצ"ל.
פלא עליך, מרן זיע"א שלחו לחולון, ועודדו כל העת שלא לעזוב. אביו היה ידיד של מרן זיע"א (עי' בס' הזכרון דיליה). ואחותו היא הרבנית רחל עדס, מזכירתם המתולוגית של הראשונים לציון מאז מרן זיע"א ועד בנו מרן הראש"ל שליט"א.הרב דין מחולון ? מה לו ולמרן ? הינני מקורב איליו כבר שנים ולא שמעתי ממנו שום דבר על קשר עם מרן
יש לו ספר שלם על עניין נר יום טוב לענות לרב רצאבי בכת"י.הרה"ג אברהם אבידר - דיין ביה"ד הרבני פתח תקווה, מח"ס שו"ת אדני פז והליכות חיים על הלכות ברכות.
אני גר לידו. זה עוזר משהו?יש למישהו כאן דרכי גישה לרב מחפוד
ודאי.אני גר לידו. זה עוזר משהו?
אני יכול ללכת אליו לבית, השאלה מה אני קשור.ודאי.
האם תוכל לברר עם הקשורים אליו עם מי צריך לדבר בעניין הזה?