מסכנים אנשים ששומעים לסיפורי סבתא האלה, ולא לרב אברהם יוסף, למשגיח הנאמן במקום - שעושים עבודת קודש במסירות עצומה, ללא לאות, ולרבנים הרבים שביקרו בשטח בהפתעה גמורה וכולם פה אחד גומרים את ההלל. ומעל הכל שמרן זיע"א היה מדבר על זה בכל שנה ושנה בתוקף, עשרות שנים, ומאז הייצור רק השתבח.
אתה מדבר דברים לא קשורים כלל למה שכתבתי!!!
אני לא נכנסתי לעצם הדיון עצמו, ואני מאמין לרבי אברהם יוסף שליט"א בכל תהליך העוגיות וכו'
ומי שיודע קצת, רבי אברהם הוא מחמיר גדול מאד מאד (ישנם שיעורים של רבי אהרן בוטבול שבהם הוא מדבר על גיסו הרב אברהם ומתאר את חומרותיו הגדולים בדקדוק ההלכה וכו') ובודאי שלא יכשיל את עם ישראל!
יחד עם זאת ובאותה נשימה אני אומר, שזה שהרב אברהם תקף בחריפות עצומה את הרב חותה ובודאי שאין לחזור על הדברים שאמר, כי כפי שאמרתי בטוחני שגם הוא עצמו כעת חוזר בו ממה שאמר, ורק באותו זמן שאמר אורייתא מרתחא לה, [ותזכרו מה שאני אומר לכם: הוא בתקופה הקרובה יתנצל על מה שאמר... כפי שהיה כמה פעמים שעשה כן]
הרב חותה לא חשוד ח"ו לשקר, ומי שידבר נגדו, הוא משחק באש, כי הוא ת"ח גדול ואין רפואה למכתו!! ראו כי הוזהרתם...!
יש כאן בסה"כ ויכוח במציאות, אם לא הסכימו לו לבקר, ואל לנו ח"ו להכניס עצמנו בכל הסערה הזאת.
תמיד צריך להיות מתון, ולקבל את שני הצדדים בשיקול דעת נכון