מדוע זה היתרא בלע? הרי זה בן יומו, ובלע בצלי.ליבון קל מספיק להכשר זה היתרא בלע היינו להסיק בחום הכי גבוה אחרי ניקוי טוב לשעה לאחר שעברו 24 שעות
בשר לחוד היתר וחלב לחוד היתרמדוע זה היתרא בלע? הרי זה בן יומו, ובלע בצלי.
מאיפה זה?!בשר לחוד היתר וחלב לחוד היתר
אין פה משהו שהוא אסור בפני עצמו
כן, אבל מי אמר שזה היתרא בלע?בהיתרט בלע ליבון קל מהני
למיטב ידיעתי, בבשר בחלב ודאי שצריך ליבון.כך מקובל להורות וזה הכלל ההלכתי הידוע, בלי נדר אחפש מקור ואשלח לכבודו
מאיפה מה שאתה הבאתמאיפה זה?!
כלי שטגנו חלב, ובתוך כד' שעות טגנו בשר, צריך ליבון!
???מאיפה מה שאתה הבאת
קיל כל דבר מספיק לו הגעלה למעט בפסח שמרן החמיר והבינו בדעתו שחמץ זה איסורא בלי
כל השאר זה היתרא בלע
גם לך מומלץ לעשות ניסוי.ממליץ לכם לעשות ניסוי לקחת נייר אפיה לאגוד אותו בצורה של שקית
שפכו לבפנים כוס מים תגעו בתחתית היכן שנמצאים כל המים
ותראו שזה יבש לגמרי. כי נייר אפיה הוא אטום.
ופה מדובר בשניצלים שהם יבשים לגמרי
ואם זה שניצלים קנויים אז הם עוד יותר יבשים
אז מה עבר לתבנית?