בחירות לרב העיר תל אביב-יפו

אז תאמר את שמו, ונראה אם אתה צודק. - אגב אני לא צריך ממך אישורים אם אני צודק או לא...
יותר ממה שכתבתי עד כה, אני לא יכול להוסיף כרגע:
רבותי, ממש עכשיו סיימתי שיחה ארוכה עם אדם המעורה בנעשה בעיר תל אביב הדק היטב, והוא אומר לי בוודאות מוחלטת ונחרצת, לא הרב זבדיה כהן, ולא הרב לאו ולא אמסלם מנצחים בסופם של דברים, רבותי מידיעה עמוקה פנימית, זו תהיה הפתעה, אבל זה גמור, כמובן בסיעתא דשמיא, למען היהדות והאידישקייט בתל אביב, ולמען שיתגדל שמו ית' בעולם כולו.

נערך לאחרונה:
דרמה בבחירות לרבנות תל אביב: בג"צ מורה לדחות הבחירות שאמורות היו להתקיים בחמישי הקרוב. אבל, הישג לש"ס - הרכב הגוף הבוחר יישאר על כנו. (אמס)
למיטב הבנתי נדחה לעוד כחודש

נערך לאחרונה:
מאי שנא מגבעתיים?
שבת"א אחד (או יותר) מן המתמודדים ממלא ימי מילואים, ומשא"כ בגבעתיים שכל המועמדים היו "משתמטים"...
והבנתי שהוא לא בתפקיד חיוני, אלא בסה"כ איזה פקיד בפיקוה"ע...
ואתה דע לך, שבעל הסיכויים הגבוהים ביותר הינו ללא שום ספק הגר"ז כהן, ולכן כל דחייה כזאת או אחרת אינה משנה במאומה, וכל מטרתם הינה לדחות את הקץ ולהטריל את המערכת! ודו"ק היטב! וה' רצון יראיו יעשה.​

שבת"א אחד (או יותר) מן המתמודדים ממלא ימי מילואים, ומשא"כ בגבעתיים שכל המועמדים היו "משתמטים"...
והבנתי שהוא לא בתפקיד חיוני, אלא בסה"כ איזה פקיד בפיקוה"ע...
ואתה דע לך, שבעל הסיכויים הגבוהים ביותר הינו ללא שום ספק הגר"ז כהן, ולכן כל דחייה כזאת או אחרת אינה משנה במאומה, וכל מטרתם הינה לדחות את הקץ ולהטריל את המערכת! ודו"ק היטב! וה' רצון יראיו יעשה.​
נחיה ונראה...

@מרן שר התורה! נשמח במאד מאד שכבודו יספר לנו היאך הוא קשור אל אחד מן המועמדים לרה"ר ת"א - יפו, (והאפשרויות הם רבים ומגוונים: אבא / אח / דוד / אחיין / נכד / נין / שכן / חברותא מהישיבה / וכדו'...) יען כי אנו במתח עצום ורב! כמו"כ נשמח אם תוכל לספר על אישיותו המיוחדת והמעוררת השראה, כי מלבד זה שהוא דואג ל'אידישקייט' בעיר התורה והחסידות והצניעות תא"י, איננו יודעים עליו מאומה!​

הודעות אחרונות

חזור
חלק עליון