• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

בירור על טור ושו"ע משולב המאור

ספרדי גאה

Active member
רציתי לברר על ההוצאה הזו
האם היא מומלצת?
יש למאן דהוא איזה ידיעה?
אשמח לקבלת מידע מיידי
כי המחיר שלו כלל לא יקר 2,300 ש"ח
לעומת 3,500 של שירת דבורה
1717018535698.png

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
המהדו' של הטור שלהם בנפרד מלאה שיבושים, אבל מצד שני יש לה מעלות רבות מצד ההערות על הטור והב"י ונו"כ.
איני יודע אם תיקנו את השיבושים הרבים בטור.
ומסתבר שעוד לא הגיעו לרמת ההגהה של טור שירת דבורה שגם לקח לו כמה מהדו' בכדי להגיע לרמה שלו כיום.

המהדו' של הטור שלהם בנפרד מלאה שיבושים, אבל מצד שני יש לה מעלות רבות מצד ההערות על הטור והב"י ונו"כ.
איני יודע אם תיקנו את השיבושים הרבים בטור.
ומסתבר שעוד לא הגיעו לרמת ההגהה של טור שירת דבורה שגם לקח לו כמה מהדו' בכדי להגיע לרמה שלו כיום.
עדיין זה המצב או שאתה מדבר דווקא על המהדורה הראשונה?

יש לי בבית את הסט. אני נהנה מאוד.
בלימוד עם חברותא הלומד מתוך שירת דבורה
עלו הבדלים בנוסחאות ולפעמים בפיסוק באופן שמשנה את המשמעות
קשה לומר מי יותר מדויק - יש פעמים לכאן ולכאן
ועל פי ההקדמה נעשתה הגהה על הטור שבהוצאה הראשונה

קשה לומר מי יותר מדויק - יש פעמים לכאן ולכאן
ודאי שאין מה להשוות, כי שירת דבורה הגיהו לרמת ההגהה שלהם רק אחרי כמה וכמה מהדורות שבכל מהדורה הוסיפו עוד תיקונים.
אני לומד כעשור בטור המאור, ויכול להעיד שהוא מלא טעויות, גם במראי מקומות, ובחלוקה לסעיפים בב"י ובטור חסר להם המון.
אשמח אם תצלם לי את אה"ע סי' יז סעי' ב.

הב"י של מכון המאו"ר יצא לאור כבר זה שנים במהדורה חדשה, ואין בו שום שיבושים, הוא עולה על שירת דבורה בהרבה הרבה
מהדורת הטור ושו"ע, הב"י כמובן מעולה, אבל השו"ע זה של תבנית הדף מיר על כל שיבושיו רק בעימוד מחודש. כך שמי שבאמת רוצה טור ושו"ע טוב, יצטרך לקנות בנפרד טור של המאור ושו"ע של מכון ירושלים-עוז והדר

ודאי שאין מה להשוות, כי שירת דבורה הגיהו לרמת ההגהה שלהם רק אחרי כמה וכמה מהדורות שבכל מהדורה הוסיפו עוד תיקונים.
אני לומד כעשור בטור המאור, ויכול להעיד שהוא מלא טעויות, גם במראי מקומות, ובחלוקה לסעיפים בב"י ובטור חסר להם המון.
אשמח אם תצלם לי את אה"ע סי' יז סעי' ב.
באיזו מהדורה אתה לומד, בחדשה?

הב"י של מכון המאו"ר יצא לאור כבר זה שנים במהדורה חדשה, ואין בו שום שיבושים, הוא עולה על שירת דבורה בהרבה הרבה
מהדורת הטור ושו"ע, הב"י כמובן מעולה, אבל השו"ע זה של תבנית הדף מיר על כל שיבושיו רק בעימוד מחודש. כך שמי שבאמת רוצה טור ושו"ע טוב, יצטרך לקנות בנפרד טור של המאור ושו"ע של מכון ירושלים-עוז והדר
תוכל אולי לצלם לי את העמוד הנזכר, ונראה אם תיקנו לפחות את הטעויות הגסות?

חזור
חלק עליון