מרן רבנו
Well-known member
יש מהם שאני יודע בוודאות שנתנו את אישורםמי אמר שהרבנים הנ"ל באמת חתמו...
כדאי לברר.
נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
יש מהם שאני יודע בוודאות שנתנו את אישורםמי אמר שהרבנים הנ"ל באמת חתמו...
כדאי לברר.
חשבתי תמיד שמרן לא מעודד ההפגנות וכדו' ולכן לא חתםמה אתה מיתמם אתה לא יודע שכל המכתבים הללו מי שעומד מאחורי זה זה אתו כתב רדיו שיש לו שנאה עצומה למרן שליט''א
אבל המציאות נשתנתה, פורסם לאחרונה שאמר בישיבת בנו שצריך לצאת להפגין על כל בחור שנעצר, גם רמז ע"כ בשיעור במוצ"שחשבתי תמיד שמרן לא מעודד ההפגנות וכדו' ולכן לא חתם
אתה יודע בוודאות שדעת מרן לצאת ולהפגין?אבל המציאות נשתנתה, פורסם לאחרונה שאמר בישיבת בנו שצריך לצאת להפגין על כל בחור שנעצר, גם רמז ע"כ בשיעור במוצ"ש
במחילה. איני מתייחס למה שכתבת כאן, מהסיבה הפשוטה שאיני מכיר את העניין כלל. אמנם, לא זכיתי להבין מה הקשר בין איזה שדרן רדיו, יהיה מי שיהיה, לגדולי רבני ספרד שחתומים על המודעה, והם הביעו דעתם בעקביות בעניין זה שנים רבות.בחמש או שש שנים האחרונות יש איזה כתב רדיו בק''ב שיש לו מטרה להביא אוסף של חתימות שלכל רב שיהיה ולהשמט במכונה תחילה את מרן שליט''א אני את שמו כאן לא יגיד כדי לא לפגוע בכללי הפורום אך מי שלא הבין למה מרן לא חתום אני יכול לפנות אתו לכל מיני סוגי מכתבים של הנ''ל שאין שם את מרן שליט''א
למה אתה כל כך בטוח שדעתו פשוטה לצאת להפגנות! ואז מה אם כתבו לו מכתבי חיזוק, למה זה אומר שהנאמר קודם אינו נכון?...במחילה. איני מתייחס למה שכתבת כאן, מהסיבה הפשוטה שאיני מכיר את העניין כלל. אמנם, לא זכיתי להבין מה הקשר בין איזה שדרן רדיו, יהיה מי שיהיה, לגדולי רבני ספרד שחתומים על המודעה, והם הביעו דעתם בעקביות בעניין זה שנים רבות.
אבל העיקר:
לעניין השאלה מדוע מרן שליט"א לא חתם כאן - אפשר לומר "גדול מרבן שמו"!
כולם יודעים מהי דעתו הרמה, אותה אמר פעמים רבות בפומבי, וקיים לא תגורו מפני איש.
וגם קיבל על כך מכתבי תודה וחיזוק מגדולי הרבנים, ספרדים ואשכנזים.
מצרף כמה מהם.
אני שמעתי ממקורות מוסמכים שדעתו של מרן לצאת לעצרת זו וכן דעת עוד רבנים [ולא חתמו מסיבה צדדית]אתה יודע בוודאות שדעת מרן לצאת ולהפגין?
קימ"ל מי שיודיע לא מדבר ומי שלא יודע מדברמה אתה מיתמם אתה לא יודע שכל המכתבים הללו מי שעומד מאחורי זה זה אתו כתב רדיו שיש לו שנאה עצומה למרן שליט''א
אז אנא ממך, למעננו ולמען דורותינו, תנסה לפעול שתצא הוראה ממרן הרב יצחק לצאת לעצרת,קימ"ל מי שיודיע לא מדבר ומי שלא יודע מדבר
למעט אני החו"מ שיודע ומדבר ואומר וכותב להודיע בשער בת רבים
לחזק ידי העומדים מאחורי 8 סוגי המודעות האחרונים בראש כל חוצות די בל אתר ואתר למען כבוד יהדות ספרד יצ"ו המעטירה
והכולל בתוכם חתימות של חכמי ומאורי הדור ראשי הישיבות שליט"א
הלא הוא ולא אחר מ-ר' יוסף יהוידע בן הרבנית נעמי לבית משפחת שמואלי יצ"ו ראש הכולל במדרש ק"ק "נהר שלום" בעיה"ק והמקדש
בנו בכורו של ראש ישיבת המקובלים ק"ק "נהר שלום" יכב"ץ המקובלים שר בית הזוהר חכם בניהו יששכר שמואלי שליט"א
נ.ב. האם תרצה לדעת מי הגרפיקאי ומי המדפיס ומי המדביק ומי המנחה?
אני שמעתי מידיד מקורב מאוד לרב, שהרב שליט"א שינה טעמו והדר ביה מהמלחמה בתוקף ובעוצמה ובקול גדול, ודעתו שבתחבולות תעשה לך מלחמה בהשקט ובטח.אני שמעתי ממקורות מוסמכים שדעתו של מרן לצאת לעצרת זו וכן דעת עוד רבנים [ולא חתמו מסיבה צדדית]