תלמיד הרב
Well-known member
חסום לי תוכל להעלות כקובץ?
חסום לי תוכל להעלות כקובץ?
התלונה לא על המתירים.עצוב לראות שבדיון המתמשך של הפפושדו,
הסוגיה היא כלל לא דיני כשרות אלא בירור עדויות, נאמנות וכו', כשאחד מן הבאים הוא הנכון, או שמישהו משקר, או שיש אי הבנה בטענות.
מדובר פה על רבנים רציניים, לא רוצה לחשוב על אופציה של שקר או חוסר ביראת שמיים וכו', לכן האפשרות היחידה היא שיש אי הבנה גדולה בין הצדדים, ומצווה ליישב.
בכל מקום אחר כדי לברר כשרות - כולם צועקים לפנות למשגיח, שמכיר יותר טוב מכל אחד אחר את המציאות,
אך פה, המשגיח הוא רק בורג שווה ערך לכל אדם אחר שירצה לבוא למפעל ולבדוק, וזה עצוב אם לא מצחיק
גם אוסרים היו. יש הסרטה של הרב יעקב יוסף זצ"ל שאומר מפורשות שהיה במפעל, ומצד שני אומרים גדולים שלא היה. נו...התלונה לא על המתירים.
המתירים היו. האוסרים לא.
איפה אפשר להשיג את ההקלטה ?
איפה ניתן לשמוע הקלטה זו?
כאן אפשר לשמוע את ההקלטה.חסום לי תוכל להעלות כקובץ?
מצורפת ההקלטה.מה שאני למדתי מכל השיח הזה על הפפושדו בלי לדבר על שום רב אבל מה שתמיד מרן צעק על רבני רדיו למיניהם הנה זה כולם ראו את החילול השם הנורא הזה שיצא רבני רדיו תוקפים אחד את הרב שני באותו רדיו שניהם אחד אומר שקרן והשני אומר מכתיב את כל הדו שהיה בבית משפט על השלישי (היום בפתיח של השידור בק''ב) בקיצור עשו מזה פשוט צחוק וקלות ראש אוי לדור שכך יש לכל אחד רדיו ביד ומדבר דיבורים וציבור העמך לא מבין מימינו ולשמאלו מי נגד מי רק רואה רבנים ברדיו שמשיבים בהלכה כל שבוע ולפתע מתנגחים בצורה כזאת לא מכובדת בלשון המעטה וד''ל
וזו תוכנית הלכה...אוי לדור שכך עלתה בימיו...שפלנו עד עפר.מצורפת ההקלטה.
זה יהיה מעניין. כי עכשיו הרב חותה יצטרך להוכיח את דבריו ואת דברי המומחה....מפעל פפושדו בתביעת ענק כנגד הרב בנימין חותה בסף 3,000,000 ש"ח (!!!) על הדברים שאמר כנגד הפפושדו
הצג קובץ מצורף 44236
על כגון דא קראנו בשבתמפעל פפושדו בתביעת ענק כנגד הרב בנימין חותה בסף 3,000,000 ש"ח (!!!) על הדברים שאמר כנגד הפפושדו
הצג קובץ מצורף 44236
תמשיך: "חכמים, הזהרו בדבריכם, שמא תחובו (...) חובת גלות ותגלו למקום מים הרעים, וישתו התלמידים הבאים אחריכם וימותו ונמצא שם שמים מתחלל"!על כגון דא קראנו בשבת
חכמים היזהרו בדבריכם !!!
אולי הגיע הזמן שתצא האמת לאור.. [לכל צד שיהיה]מפעל פפושדו בתביעת ענק כנגד הרב בנימין חותה בסף 3,000,000 ש"ח (!!!) על הדברים שאמר כנגד הפפושדו
הצג קובץ מצורף 44236
דרך דין שאינו תורה?אולי הגיע הזמן שתצא האמת לאור.. [לכל צד שיהיה]
גם אני לראשונה שראיתי בשישי שהעלו כאן את התביעה. היו לי רגשות מעורבות:מה זה הסתימת פיות הזו?
זו מחלוקת הלכתית עניינית לגמרי. הרה"ג בנימין חותה שליט"א סובר ע"פ עדויות של משגיחים שהיו בעבר במקום שאמרו לו דברים קשים בעניין. הוא לא אומר שכרגע הם חמץ אלא שבעקבות שהיו בעבר דברים שאינם תואמים לאמת א"כ הוא לא יכול לסמוך עליהם. כיון שהדבר בגדר ספק ויש בזה חשש כרת לכן הוא חושש לכך. לא היה בדבריו שום דבר אישי חלילה.
אני עצמי לא סובר כהרב חותה שליט"א אך אני מבין היטב את חששו. והיא לגיטימית לגמרי.
לא זכור לי. (וכנראה שלא).את השם גטיניו הוא לא הזכיר?