מצורף.במייל תוכל לשלוח?
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה על ידי מנחה:
מצורף.במייל תוכל לשלוח?
למה סחור סחור?לצערי
גם בכתבה אין שום גילוי מיוחד
הכל מסביב, הולך סחור סחור, אין משהו ישיר, כמו למשל הלכתי למקום פלוני פתחתי את אלמוני הוצאתי את פלמוני, או איזה מסמכים כל שהם, שום כלום
ככה 30 שנה הכל רק מסביב בלי נקודתית וספיציפית, הכל ערפל ועמימות, ככה כבר עשרות שנים
אבהיר את דברי מה כוונתילמה סחור סחור?
אמנם לא הכי ברור אבל הדברים מובנים לגמרי
אז הנה אתמול גיליתי את הסוד מפי אחד מבעלי המעשה שהמציא את הקבר הזה, והאמת היא לא כמו שנאמר כאן בסוף הכתבה אלא כפי שכתבתי
דוקא עלה לי שם שאמת כדבריו.לצערי
גם בכתבה אין שום גילוי מיוחד
הכל מסביב, הולך סחור סחור, אין משהו ישיר, כמו למשל הלכתי למקום פלוני פתחתי את אלמוני הוצאתי את פלמוני, או איזה מסמכים כל שהם, שום כלום
ככה 30 שנה הכל רק מסביב בלי נקודתית וספיציפית, הכל ערפל ועמימות, ככה כבר עשרות שנים
[איך נאמין אני לא יודע]
נ.ב ניסיתי להעלות את הכתבה אך זה קובץ גדול מדי
הייתי מאמין לזהדוקא עלה לי שם שאמת כדבריו.
ומרן אמר לו לשתוק ולא לדבר.. כנראה כי רבני העדה החרדית הכריחו אותו לומר שלא עשה כלום.
ובהזדמנות אחרת אמר לו מרן שיספר מי קבור שם..
אתה גם לא מאמין שהזיזו את הקבר כדי לסלול כביש?... (הרי הכל שלם כולל המצבה...)הייתי מאמין לזה
אם היו רואים לפחות בתמונה של בית העלמין שהמצבה שבורה או משהו חפור שם וכד'
אך שכל התמונות משם עד לאחרונה הכל היה שלם כולל המצבה שכבר היא עשרות רבות של שנים, אותו דבר בלי השתנות, אז איך נוכל להאמין שמשהו בסיפור הנ"ל נכון?
מאמין למיאתה גם לא מאמין שהזיזו את הקבר כדי לסלול כביש?... (הרי הכל שלם כולל המצבה...)
מתוך המכלול:מאמין למי
מי אמר שסללו שם כביש [אני בכל אופן לא מכיר], וכן מתי סללו שם כביש
יש תמונה של הקבר אחרי שהועבר?מתוך המכלול:
בשנות ה-70 נודע לרב הראשי לסוריה חכם אברהם חמרה שרוצים לסלול כביש על מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו הלך הרב והצליח להוציא אישורים להעביר את מקום קבורתו ולאחר מכן קרא לכמה מראשי הקהילה והעבירו יחד את קברו של רבינו המהרח"ו אך לא לזמן רב שכן שוב רצו לסלול כביש על מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו שוב חכם חמרה הלך ושוב העבירו את מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו אך הפעם גם את מקום קבורתם של תלמידיו והפעם גם לתוך בית הקברות היהודי בדמשק ומעל הקבר בנו כיפה גדולה לכבודו של רבינו המהר'חו ותלמידיו.
עדיין יש הבדלמתוך המכלול:
בשנות ה-70 נודע לרב הראשי לסוריה חכם אברהם חמרה שרוצים לסלול כביש על מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו הלך הרב והצליח להוציא אישורים להעביר את מקום קבורתו ולאחר מכן קרא לכמה מראשי הקהילה והעבירו יחד את קברו של רבינו המהרח"ו אך לא לזמן רב שכן שוב רצו לסלול כביש על מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו שוב חכם חמרה הלך ושוב העבירו את מקום קבורתו של רבינו המהרח"ו אך הפעם גם את מקום קבורתם של תלמידיו והפעם גם לתוך בית הקברות היהודי בדמשק ומעל הקבר בנו כיפה גדולה לכבודו של רבינו המהר'חו ותלמידיו.
פלדמן הי"ד.צביקה משהו
התקשורת...פלדמן הי"ד.
יש לך מקור אמין לשמועה הזו?
כך אמרו שמובא באתר שנקרא אמס וחסום לי ב"הפלדמן הי"ד.
יש לך מקור אמין לשמועה הזו?
כך אמרו שמובא באתר שנקרא אמס וחסום לי ב"ה
שאלתי על מקור מוסמךהתקשורת...