>> לרכישת המהדורה הדיגיטלית, לחצו כאן.
>> לרכישת המהדורה המודפסת, לחצו כאן (רכישה מוקדמת, אי"ה הספר אמור להגיע מהדפוס בימים הקרובים).
מי אמר שזה נכון?מי שהוא שאל אותי את זה, ולא ידעתי מה לענות לו...
אני לא מתעסק בתחום, ולא יודע כמויות מדוייקות. לצערינו רואים נושאים מכל המגזרים. לפני ששואלים שאלה "למה יש רוב ספרדים", צריך לדעת שההנחה הזו נכונה בכלל...כוונת כבודו שבכל המגזרים יש אותה כמות נושרים, רק שהספרדים הם יותר אמיתים וגם בחוץ זה נראה, מה שאין כן אשכנזים נשארים שחור לבן!
דבר טוב יהיה אם הרב ישראלי יכתוב כאן בפורום מידי פעםרבי עבדיאל ישראלי
באופן כללי, זמן רב שאני שם לב, שכל הזמן שואלים למה הספרדים ככה והאשכנזים ככה, בכל מיני עניינים ותחומים.כוונת כבודו שבכל המגזרים יש אותה כמות נושרים, רק שהספרדים הם יותר אמיתים וגם בחוץ זה נראה, מה שאין כן אשכנזים נשארים שחור לבן!
אין לו גישה לאינטרנט, אשריו ואשרי חלקו.דבר טוב יהיה אם הרב ישראלי יכתוב כאן בפורום מידי פעם
כשהכביש רחב - הודו לה' ישתבח שמו אוטומטי יש שוליים רחבים...מי שהוא שאל אותי את זה, ולא ידעתי מה לענות לו...
מי אמר שאינו כותב?דבר טוב יהיה אם הרב ישראלי יכתוב כאן בפורום מידי פעם
יש את זה בכל מקום!אחת הסיבות שבציבור הספרדי יש הרבה זילזול וביקורת על הישיבות ועל הרבנים בישיבות
הן מצד הציבור והן מצד הרבנים
תעיין בפורומים השונים
חתנו של ר' ניסים שבתאי מבני ברק?רבי עבדיאל ישראלי
כן.חתנו של ר' ניסים שבתאי מבני ברק?
אני למדתי בישיבה אשכנזית מהטובות ביותראחת הסיבות שבציבור הספרדי יש הרבה זילזול וביקורת על הישיבות ועל הרבנים בישיבות
הן מצד הציבור והן מצד הרבנים
תעיין בפורומים השונים
אני ב"ה מתעסק בעיקר רק עם ספרדים, אין לי כמעט שום קשר עם בחורי ישיבה אשכנזים, ולא יכול להעיד עליהם כלוםדבר טוב יהיה אם הרב ישראלי יכתוב כאן בפורום מידי פעם
ממה שידוע לי בהחלט יש שוני בין אכשנזים לספרדים גם בבחורים ובחורות. אצל אשכנזים מצוי יותר שמדרדרים ונשארים במראה חיצוני אותו הדבר. אצל ספרדים משנים יותר מהר את הלבוש
נשאל את פי הגאון רבינו @יצחק משען שליט"א שידיו לו רב בנושא החינוך מה דעתו