מחילה ידידי, תראה לי איפה כתבתי שהכל נוצץ.... אני יודע ומודע לכל הבעיות... ורשמתי שאולי בפונוביז' זה שונה... אני פשוט הייתץי גר ליד הישיבה, אני יודע שמדובר בבחורים עם יותר ירא"ש ושמרנות מצד עצמם, ומה שאמרתי בסה"כ זה שבחורים ספרדים בישיבה של 1000 בחורים פשוט לא יצליחו לשמור עליהם, כי אם בישיבות אשכנזיות שמגיעים מבתים חרדים חזקים, שהם נמצאים בישיבה הם מתדרדרים, כ"ש וכ"ש אצל הספרדים שלא כל הבחורים מגיעים מבתים חרדיים ממש, אלא חלק אפי' ממשפחות דתיות מסורתיות וגם חילוניות, אני מכיר כמה בחורים בישיבות ליטאיות, שההורים שלהם חילונים, מה שאתה שומע... אז בודאי ובודאי שזה לא טוב... והרעיון הזה הוא הרס לבחורים, הספרדים צריך שיהיה להם ישיבות עם כמה שפחות בחורים, עיין ערך ישיבת פורת יוסף גאולה, אני מכיר שם את הבחורים מקרוב, כל בחור שם זהב, אני מכיר כמה, איזה ירא"ש טהורה, אני יראה לך קונטרס שכתב אחד הבחורים שם בעניני מוסר אתה מבין שהראש שלהם נמצא בקירבת ה' וביראת שמים אמיתית... למה? כי כל אחד מקבל תשומת לב, ועוד שהראש ישיבה שלהם הוא אחד מגדולי ישראל, אז מקבלים ממנו המון, כי מרגישים שיש להם אדם גדול שמכה על קודקודם ואומר להם גדל... בשונה מהישיבות של ימינו שככל שמגדילים את הישיבה ופותחים עוד סניפים, ההרס גדל... ודו"ק.