פִּתָרוֹן מ מ מדרש 19 יולי (7) 2024 כשהוסיפו לו חומר שימנע בוודאות את תסיסתו, ולעולם לא יהיה יין. לחלק מהשיטות. אפשרות נוספת, כשהקפיא את המיץ ענבים, או כשבישלו ונעשה קפוי וסמיך כריבה. שגם בזה יש שיטות שמברך שהכל.
כשהוסיפו לו חומר שימנע בוודאות את תסיסתו, ולעולם לא יהיה יין. לחלק מהשיטות. אפשרות נוספת, כשהקפיא את המיץ ענבים, או כשבישלו ונעשה קפוי וסמיך כריבה. שגם בזה יש שיטות שמברך שהכל.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 Nov 2024 #21 בשורות טובות אמר: כשהקפיא את המיץ ענבים אמנם בילקו"י נתלבט בזה אבל זהו דעת רוב הפוסקים שיברך שהכל לחץ כדי להרחיב... בעלון אור השבת גליון 19 (כאן) כתב: הצביעו 0 הצביעו למטה
בשורות טובות אמר: כשהקפיא את המיץ ענבים אמנם בילקו"י נתלבט בזה אבל זהו דעת רוב הפוסקים שיברך שהכל לחץ כדי להרחיב... בעלון אור השבת גליון 19 (כאן) כתב: