A abc123 Well-known member 19 Mar 2024 #41 יצחק משען אמר: יש מסעדות שרואים מהרחוב בדיוק מה יש לך בצלחת וגם במסעדה עצמה יש איתך עוד אנשים שלא קשורים אליך וגם מה עם הכשרות מי שצריך המלצה על מסעדות בפרט בצפון אפשר לשאול אותי לחץ כדי להרחיב... אין מסעדות בהכשרים הכי מהודרים? איפה אתה חי? יש בית יוסף,לנדא,עדה חרדית,רובין ועוד
יצחק משען אמר: יש מסעדות שרואים מהרחוב בדיוק מה יש לך בצלחת וגם במסעדה עצמה יש איתך עוד אנשים שלא קשורים אליך וגם מה עם הכשרות מי שצריך המלצה על מסעדות בפרט בצפון אפשר לשאול אותי לחץ כדי להרחיב... אין מסעדות בהכשרים הכי מהודרים? איפה אתה חי? יש בית יוסף,לנדא,עדה חרדית,רובין ועוד
יצחק משען Well-known member 20 Mar 2024 #42 פשוט אמר: אני צריך. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... רק שתדע במגדל העמק אין מסעדה כמו בן-אדם, כולם הולכים לעמוס בעפולה מס' 1 בצפון, בטבריא יש את קוזינה בטיילת ויש עוד, יותר למעלה. בצפת יש ויש. יש שם מסעדות שצריך שוטנטשטיין להבין איך התשלום עם התפריט. ואכמ"ל
פשוט אמר: אני צריך. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... רק שתדע במגדל העמק אין מסעדה כמו בן-אדם, כולם הולכים לעמוס בעפולה מס' 1 בצפון, בטבריא יש את קוזינה בטיילת ויש עוד, יותר למעלה. בצפת יש ויש. יש שם מסעדות שצריך שוטנטשטיין להבין איך התשלום עם התפריט. ואכמ"ל
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 יוני (6) 2024 #43 לגבי טיפ במסעדות, שאלתי כמה וכמה אנשים ואמרו שהמקובל זה (לכה"פ) 10% ממחיר ההזמנה. האם גם את זה יש לתת בדווקא, או שאין בעיה לתת פחות?
לגבי טיפ במסעדות, שאלתי כמה וכמה אנשים ואמרו שהמקובל זה (לכה"פ) 10% ממחיר ההזמנה. האם גם את זה יש לתת בדווקא, או שאין בעיה לתת פחות?