אמונה ובטחון Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #4 הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס?
א אליאב צוף Well-known member 12 פברואר (2) 2025 #5 אמונה ובטחון אמר: הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס? לחץ כדי להרחיב... כרגע רק באשדוד ורחובות. מאוד הייתי רוצה להגיע ליצור קשר עם פינחס ראובן אולי יסכים למכור אצלו, הרבה עשו כך וזכו למכור מאות ואלפי עותקים, אך איני מצליח להשיגו בטלפון, ואין לי כרגע פנאי להגיע אליו, אם מישהו מכיר דרך כלשהי זכות הרבים תעמוד לו.
אמונה ובטחון אמר: הספקתי כעת לעבור מלמעלה על חלק מהדברים, נפלא ביותר ומסודר מאוד יפה. היכן ניתן להשיג מודפס? לחץ כדי להרחיב... כרגע רק באשדוד ורחובות. מאוד הייתי רוצה להגיע ליצור קשר עם פינחס ראובן אולי יסכים למכור אצלו, הרבה עשו כך וזכו למכור מאות ואלפי עותקים, אך איני מצליח להשיגו בטלפון, ואין לי כרגע פנאי להגיע אליו, אם מישהו מכיר דרך כלשהי זכות הרבים תעמוד לו.
י ישראל Well-known member 27 Nov 2025 #6 אליאב צוף אמר: צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com לחץ כדי להרחיב... תוכל להעלות בבקשה את הקובץ לכאן. ייש"כ.
אליאב צוף אמר: צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com לחץ כדי להרחיב... תוכל להעלות בבקשה את הקובץ לכאן. ייש"כ.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 27 Nov 2025 #8 חיים אלוש אמר: הקובץ לא קיים לחץ כדי להרחיב... לכן הוא ביקש אם אפשר להעלות לכאן. (והיינו להעלות שוב לדרייב/לכאן).
חיים אלוש אמר: הקובץ לא קיים לחץ כדי להרחיב... לכן הוא ביקש אם אפשר להעלות לכאן. (והיינו להעלות שוב לדרייב/לכאן).
אמונה ובטחון Well-known member 27 Nov 2025 #9 ישראל אמר: תוכל להעלות בבקשה את הקובץ לכאן. לחץ כדי להרחיב... חיים אלוש אמר: הקובץ לא קיים לחץ כדי להרחיב... מצורף צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com
ישראל אמר: תוכל להעלות בבקשה את הקובץ לכאן. לחץ כדי להרחיב... חיים אלוש אמר: הקובץ לא קיים לחץ כדי להרחיב... מצורף צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com
י ישראל Well-known member 28 Nov 2025 #10 אמונה ובטחון אמר: מצורף צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com לחץ כדי להרחיב... ממש תורה מפוארה בכלי מפואר. יגדיל תורה ויאדיר. בלו"נ אעיין בכמה דברים שם, ויהיה לתועלת.
אמונה ובטחון אמר: מצורף צוף דבש - טו בשבט להדפסה.pdf drive.google.com לחץ כדי להרחיב... ממש תורה מפוארה בכלי מפואר. יגדיל תורה ויאדיר. בלו"נ אעיין בכמה דברים שם, ויהיה לתועלת.
אמונה ובטחון Well-known member 28 Nov 2025 #11 ישראל אמר: ממש תורה מפוארה בכלי מפואר. יגדיל תורה ויאדיר. בלו"נ אעיין בכמה דברים שם, ויהיה לתועלת. לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף לברכות למחבר הספר רבי אליאב צוף, יגדיל תורה ויאדיר.
ישראל אמר: ממש תורה מפוארה בכלי מפואר. יגדיל תורה ויאדיר. בלו"נ אעיין בכמה דברים שם, ויהיה לתועלת. לחץ כדי להרחיב... גם אני מצטרף לברכות למחבר הספר רבי אליאב צוף, יגדיל תורה ויאדיר.