א אהרן כהן Well-known member 31 Jan 2023 #1 לאחר 8 שנים של עבודה, יצא לאור בס"ד ספר ברכה נאמנה חלק ב' (סי' רטז-רלא), להגאון הרב יאיר נאמן שליט"א, ההולך לפי פסיקותיו של מרן זצ"ל ודיבלחט"א. בצורה מקיפה, כידוע מחלקו הראשון. וכן מובא בו מכתבים נדירים מהראשל"צ. לפרטים ראו במודעה.
לאחר 8 שנים של עבודה, יצא לאור בס"ד ספר ברכה נאמנה חלק ב' (סי' רטז-רלא), להגאון הרב יאיר נאמן שליט"א, ההולך לפי פסיקותיו של מרן זצ"ל ודיבלחט"א. בצורה מקיפה, כידוע מחלקו הראשון. וכן מובא בו מכתבים נדירים מהראשל"צ. לפרטים ראו במודעה.
א אהרן כהן Well-known member 31 Jan 2023 #3 יהודה מ. אמר: איפה אפשר להשיג בבני ברק. לחץ כדי להרחיב... כמדומני ברחוב רימון, תשאל את הרב המחבר.
א אהרן כהן Well-known member 31 Jan 2023 #6 גדי אמר: האם יש לזה הפצה בחנויות הספרים ? אם כן היכן ? לחץ כדי להרחיב... לא, א"כ זה היה עולה מעל 70 ש"ח...
גדי אמר: האם יש לזה הפצה בחנויות הספרים ? אם כן היכן ? לחץ כדי להרחיב... לא, א"כ זה היה עולה מעל 70 ש"ח...
ג גדי Active member 31 Jan 2023 #7 אהרן כהן אמר: לא, א"כ זה היה עולה מעל 70 ש"ח... לחץ כדי להרחיב... בכמה המחבר מוכר ?
א אהרן כהן Well-known member 31 Jan 2023 #8 גדי אמר: בכמה המחבר מוכר ? לחץ כדי להרחיב... כמדומה 55 ש"ח.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 11 אוקטובר 2023 #10 יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... אכן, גם אני לא מצליח להעלות... נערך לאחרונה: 12 אוקטובר 2023
יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... אכן, גם אני לא מצליח להעלות...
יוסף דהן Well-known member 12 אוקטובר 2023 #11 יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... מי שמעונין אשלח לו מיל אם זה יעבוד וישלח לי כתובת מיל שלו
יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... מי שמעונין אשלח לו מיל אם זה יעבוד וישלח לי כתובת מיל שלו
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 אוקטובר 2023 #12 יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... מצורף סימן קס"ח. קבצים מצורפים ברכה נאמנה סימן קסח.pdf ברכה נאמנה סימן קסח.pdf 39.3 MB · צפיות: 32
יוסף דהן אמר: המחבר הסכים להעלות סי' רכה וסי' קסח אך יש תקלה הצג קובץ מצורף 13067 לחץ כדי להרחיב... מצורף סימן קס"ח.