אולי תתזכר אותנו, למי שלא עוקב צמודאם היו מקשיבים לי בזמנו לא היה צריך את כל הקמפיין עכשיו
בברכת התורה
בברכת התורה
אולי תתזכר אותנו, למי שלא עוקב צמודאם היו מקשיבים לי בזמנו לא היה צריך את כל הקמפיין עכשיו
בברכת התורה
שימו לב למחשבה הרבה בסידור הכיסאות...
בושה וחרפה!!אין תקנה!!
החתימו לפי סדר הכסאות
הנשיא יושב ליד הרב יהודה כהן
על כל זאת ועוד, אפשר להמליץ את דברי מרן החיד"א שענה לאחד ששאלו מדוע מכנה את מהר"א אזולאי זקנו הרי הוא היה זקן זקנו (דור רביעי) וז"ל שם -די עם התירוצים !!
יש כאן העברת מסר ברור, ולא בפעם הראשונה!
אנחנו יודעים כבר מה דעתו על גיוס בחורי ישיבות. והוא לא הסתיר את זה....לצחוק או לבכות???
שר הפנים משה ארבל: ״לנוכח משימות ניהוליות דחופות הדורשות טיפול מיידי במשרד הפנים ושדחייתן עלולה לפגוע באינטרס הציבורי כגון השלמת תכנית ההבראה ותשלום המשכורות לעובדי עיריית נצרת שהינה תחת ועדה קרואה ממונה. בתיאום עם יו״ר התנועה הרב אריה דרעי הודעתי על חזרתי מההתפטרות לטובת השלמת משימות אלו לראש הממשלה״.
לטענת גורמים בש"ס: ארבל חזר בו מהתפטרות - לצורך מינוי ישראל אוזן לתפקיד מנכ"ל המשרד. (ארי כהן)
אתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
כחלק מהניהול של ה' יתברך זה שהציבור צועק ורוצה דבר אחד לדור ...... ויש הרבה דרכים לזעוק את הזעקה הגדולה הזאת ואחד מהם זה הדרך....אתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
אוי ואבוי, אם כן עקרת מהעולם את המושג של חובת מחאה על כבודה של תורה.אתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
לצחוק או לבכות???
שר הפנים משה ארבל: ״לנוכח משימות ניהוליות דחופות הדורשות טיפול מיידי במשרד הפנים ושדחייתן עלולה לפגוע באינטרס הציבורי כגון השלמת תכנית ההבראה ותשלום המשכורות לעובדי עיריית נצרת שהינה תחת ועדה קרואה ממונה. בתיאום עם יו״ר התנועה הרב אריה דרעי הודעתי על חזרתי מההתפטרות לטובת השלמת משימות אלו לראש הממשלה״.
לטענת גורמים בש"ס: ארבל חזר בו מהתפטרות - לצורך מינוי ישראל אוזן לתפקיד מנכ"ל המשרד. (ארי כהן)
ומה בדיוק אמרו על כך הרבנים שהורו לפרוש? אותם שאלתם או שרק מאמינים לכתבי חדשות?
כמה דוגמאות קטנותאולי תתזכר אותנו, למי שלא עוקב צמוד
בברכת התורה
כדאי להביא כאן מייל של רבי אריה שכולם ישלחו אליו בקשתם
והמחמיר ישלח לכל חברי הכנסת של ש'ס
ואפשר גם לכל בתי חברי מועצת החכמים
והמתנדב ינסח מכתב שאותו כל אחד ישלח לרבי אריה
בברכת התורה
ניסחתי
בס'ד
לכב' היקר והחשוב שליט'א
עם ישראל רוצה לראות את מרן הראשון לציון הרב יצחק יוסך שליט'א כנשיא מועצת החכמים
דבר זה הוא בנפשנו ועתיד היהדות הספרדית מונח כאן על כף המאזניים
נבקש מכב' לקדם את העניין לטובה בהקדם וזכות הרבים תלויה בידו
ובזאת באתי על החתום בחודש סיון שנת תשפ'ה
בברכת התורה
מוצאי שבת הקרובה בשעה 10 בביתו שבבית וגן
בברכת התורה
בברכת התורהכדאי גם לעשות עצומה
כיום זה כלי מאוד מוצלח
(לא פחות מ 10000 חתימות)
בברכת התורה
אולי בהחלט ניתן לה' לעשות זאת בצורה הכי טובהאתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
בתמונה זו רואים כמה הרבנים ניהלו את הישיבה ולא העסקונה, שהרי ברור שאם הייתה ישיבה כזאת היה צריך להושיב את הגר"מ מאיה במקום הגר"ש בעדני וכמו שמדקדקין בזה בעיתון 'הדרך' , אך יש לדחות רשאני התם שלא הייתה מגמה לדחוק מישהו לצד, ולכן לא שמו לב לזוטות מעין אלו...
תגיד לי אתה אומר משפטים כאלו בכל מהלך בחיים ???מי שה' רוצה שהוא ינהיג, הוא ינהיג. ולא יעזור במאומה, קמפיינים וכו'.
עי' מש"כ בשורה הקודמת, ותבין למה דעתי שבתחום הזה אין מקום להשתדלות, וכל הדיבורים ממעיטים בכבוד התורה של רבי יצחק, וודאי לי שאינם לרוחו.תגיד לי אתה אומר משפטים כאלו בכל מהלך בחיים ???
האם כשחיכת לשידוך (או שאתה מחכה) גם ה' הוא השדכן ???
כשצריך לעשות קניות גם אמונה כזו תמימה ????
עיין מה כתבתי למעלה מבחינת דע מה למעלה ממך ...
התשובה הגדולה ביותר זה הכינוס האדיר הערב!מה עם הקמפיין הזה?? למה הוא לא זז, חושבני שיש בזה הרבה מאוד תועלת!!! הגיע הזמן להרים את הראש ולהתחיל לעבוד!!! עם קצת מאמץ תקציבי אפשר לשנות עולם ומלואו!!!! אנו רואים עכשין איך מרימים כנס אדיר בלי תקציבים מהמפלגה של המרביצי!!!
עלינו להתגאות ברבינו הגדול רשכבה"ג שליט"א, ואם לא עכשיו אימתי?????? לאחר שהשתלטו עלינו לגמרי ח"ו????? להתעורר!!!!
אז איך שאני מבין עכשיו יש תשובה לכל מה ששאלתי קודם והדברים מיושבים הפלא ופלא ואכ היה צריך לעשות בבני ברק שם היה יותר מלא כדיוע ודוק היטב וזה פשוטהתשובה הגדולה ביותר זה הכינוס האדיר הערב!
אדרבא, יותר מבורך זה שיש כמה גדולים, כך כל אחד מוצא את מי שהוא הכי מתחבר אליו...
ראיתי מה שכתבתואף אתה אמור לו ...עי' מש"כ בשורה הקודמת, ותבין למה דעתי שבתחום הזה אין מקום להשתדלות, וכל הדיבורים ממעיטים בכבוד התורה של רבי יצחק,
פעם ראית רב אמיתי שלמד ושנה שרודף אחר הכבוד ?????וודאי לי שאינם לרוחו.
וביודעו ומכירו קאמינא, שאינו סובל כבוד מדומה.
ובדיוק לכן כואב לי שמבזים את מרן רבנו הגדול ,חכם שלום ,ואת מו"ר מרן זקן המועצת ולהבדיל בין חיים לחים את ממשיך דרכם מרן הרב יצחק שליט"אוכשתחשוב ע"ז תבין יותר טוב לאן אתה הולך, ולפני מי אתה נותן דין וחשבון....