• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

כינוס מועצת חכמי התורה-כ' תמוז תשפ"ה

לצחוק או לבכות???
שר הפנים משה ארבל:
״לנוכח משימות ניהוליות דחופות הדורשות טיפול מיידי במשרד הפנים ושדחייתן עלולה לפגוע באינטרס הציבורי כגון השלמת תכנית ההבראה ותשלום המשכורות לעובדי עיריית נצרת שהינה תחת ועדה קרואה ממונה. בתיאום עם יו״ר התנועה הרב אריה דרעי הודעתי על חזרתי מההתפטרות לטובת השלמת משימות אלו לראש הממשלה״.
לטענת גורמים בש"ס:
ארבל חזר בו מהתפטרות - לצורך מינוי ישראל אוזן לתפקיד מנכ"ל המשרד. (ארי כהן)

שימו לב למחשבה הרבה בסידור הכיסאות...
בושה וחרפה!!אין תקנה!!
החתימו לפי סדר הכסאות
הנשיא יושב ליד הרב יהודה כהן
די עם התירוצים !!

יש כאן העברת מסר ברור, ולא בפעם הראשונה!
על כל זאת ועוד, אפשר להמליץ את דברי מרן החיד"א שענה לאחד ששאלו מדוע מכנה את מהר"א אזולאי זקנו הרי הוא היה זקן זקנו (דור רביעי) וז"ל שם -
שו"ת חיים שאל חלק א סימן סח

ומה ששאלת ממני ידיד נפשי איך אני כותב על הרב חסד לאברהם מר זקני וממה שכתבתי בשם הגדולים ניכר שהוא זקן זקני. זאת אשיב ידידי ואור עיני לא מחכמ' שאלת על זה וכבר ידעת מ"ש מור"ם בתשובתו למהרש"ל שהשיגו בדקדוק הלשון אלו דקדוקי עניות. על כן אני אומר כלך אצל יפות גופי הלכות המוקפות דיבורי תוספות במימר קדישין בעלי אסופות בחון בהם וחקור בהם והיו לטוטפות.

נערך לאחרונה:
לצחוק או לבכות???
שר הפנים משה ארבל:
״לנוכח משימות ניהוליות דחופות הדורשות טיפול מיידי במשרד הפנים ושדחייתן עלולה לפגוע באינטרס הציבורי כגון השלמת תכנית ההבראה ותשלום המשכורות לעובדי עיריית נצרת שהינה תחת ועדה קרואה ממונה. בתיאום עם יו״ר התנועה הרב אריה דרעי הודעתי על חזרתי מההתפטרות לטובת השלמת משימות אלו לראש הממשלה״.
לטענת גורמים בש"ס:
אנחנו יודעים כבר מה דעתו על גיוס בחורי ישיבות. והוא לא הסתיר את זה....

אתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
כחלק מהניהול של ה' יתברך זה שהציבור צועק ורוצה דבר אחד לדור ...... ויש הרבה דרכים לזעוק את הזעקה הגדולה הזאת ואחד מהם זה הדרך....

לצחוק או לבכות???
שר הפנים משה ארבל:
לטענת גורמים בש"ס:
1752796973667.png

אולי תתזכר אותנו, למי שלא עוקב צמוד

בברכת התורה
כמה דוגמאות קטנות
כדאי להביא כאן מייל של רבי אריה שכולם ישלחו אליו בקשתם
והמחמיר ישלח לכל חברי הכנסת של ש'ס
ואפשר גם לכל בתי חברי מועצת החכמים
והמתנדב ינסח מכתב שאותו כל אחד ישלח לרבי אריה

בברכת התורה
ניסחתי
בס'ד
לכב' היקר והחשוב שליט'א
עם ישראל רוצה לראות את מרן הראשון לציון הרב יצחק יוסך שליט'א כנשיא מועצת החכמים
דבר זה הוא בנפשנו ועתיד היהדות הספרדית מונח כאן על כף המאזניים
נבקש מכב' לקדם את העניין לטובה בהקדם וזכות הרבים תלויה בידו
ובזאת באתי על החתום בחודש סיון שנת תשפ'ה

בברכת התורה
מוצאי שבת הקרובה בשעה 10 בביתו שבבית וגן

בברכת התורה
כדאי גם לעשות עצומה
כיום זה כלי מאוד מוצלח
(לא פחות מ 10000 חתימות)

בברכת התורה
בברכת התורה

אתה טועה בגישה, חוץ ממה שכדאי להרפות ולתת לה' לנהל את הסיפור הזה בצורה הכי טובה...
אולי בהחלט ניתן לה' לעשות זאת בצורה הכי טובה
אבל ...
לא נצא לעבוד (כלומר נשותינו )
לא נדאג לחינוך ילדינו
לא נעשה כלום כדי שקב"ה יעשה בצורה הטובה ביותר ...

חובת מחאת הביזוי המתמשך במרן רבנו הגדול ובמרן חכם שלום ואיתם עימם מרן זקן המועצת זצ"ל ולהבדיל בין חיים לחיים במרן פוסק הדור

קל בעיניך ??????????????

נערך לאחרונה:
מה עם הקמפיין הזה?? למה הוא לא זז, חושבני שיש בזה הרבה מאוד תועלת!!! הגיע הזמן להרים את הראש ולהתחיל לעבוד!!! עם קצת מאמץ תקציבי אפשר לשנות עולם ומלואו!!!! אנו רואים עכשין איך מרימים כנס אדיר בלי תקציבים מהמפלגה של המרביצי!!!
עלינו להתגאות ברבינו הגדול רשכבה"ג שליט"א, ואם לא עכשיו אימתי?????? לאחר שהשתלטו עלינו לגמרי ח"ו????? להתעורר!!!!

כינוס מועצת חכמי התורה בבית מרן הגרע יוסף זצוקל – JDN – חדשות, המגזר  החרדי, כלכלה, דעות – עדכונים שוטפים מהארץ ומהעולם
בתמונה זו רואים כמה הרבנים ניהלו את הישיבה ולא העסקונה, שהרי ברור שאם הייתה ישיבה כזאת היה צריך להושיב את הגר"מ מאיה במקום הגר"ש בעדני וכמו שמדקדקין בזה בעיתון 'הדרך' , אך יש לדחות רשאני התם שלא הייתה מגמה לדחוק מישהו לצד, ולכן לא שמו לב לזוטות מעין אלו...
ואם זה לא היה כואב זה היה מצחיק...

מי שה' רוצה שהוא ינהיג, הוא ינהיג. ולא יעזור במאומה, קמפיינים וכו'.
תגיד לי אתה אומר משפטים כאלו בכל מהלך בחיים ???
האם כשחיכת לשידוך (או שאתה מחכה) גם ה' הוא השדכן ???
כשצריך לעשות קניות גם אמונה כזו תמימה ????

עיין מה כתבתי למעלה מבחינת דע מה למעלה ממך ...

תגיד לי אתה אומר משפטים כאלו בכל מהלך בחיים ???
האם כשחיכת לשידוך (או שאתה מחכה) גם ה' הוא השדכן ???
כשצריך לעשות קניות גם אמונה כזו תמימה ????

עיין מה כתבתי למעלה מבחינת דע מה למעלה ממך ...
עי' מש"כ בשורה הקודמת, ותבין למה דעתי שבתחום הזה אין מקום להשתדלות, וכל הדיבורים ממעיטים בכבוד התורה של רבי יצחק, וודאי לי שאינם לרוחו.
וביודעו ומכירו קאמינא, שאינו סובל כבוד מדומה. וכשתחשוב ע"ז תבין יותר טוב לאן אתה הולך, ולפני מי אתה נותן דין וחשבון....

מה עם הקמפיין הזה?? למה הוא לא זז, חושבני שיש בזה הרבה מאוד תועלת!!! הגיע הזמן להרים את הראש ולהתחיל לעבוד!!! עם קצת מאמץ תקציבי אפשר לשנות עולם ומלואו!!!! אנו רואים עכשין איך מרימים כנס אדיר בלי תקציבים מהמפלגה של המרביצי!!!
עלינו להתגאות ברבינו הגדול רשכבה"ג שליט"א, ואם לא עכשיו אימתי?????? לאחר שהשתלטו עלינו לגמרי ח"ו????? להתעורר!!!!
התשובה הגדולה ביותר זה הכינוס האדיר הערב!

התשובה הגדולה ביותר זה הכינוס האדיר הערב!
אז איך שאני מבין עכשיו יש תשובה לכל מה ששאלתי קודם והדברים מיושבים הפלא ופלא ואכ היה צריך לעשות בבני ברק שם היה יותר מלא כדיוע ודוק היטב וזה פשוט

בברכת התורה

אדרבא, יותר מבורך זה שיש כמה גדולים, כך כל אחד מוצא את מי שהוא הכי מתחבר אליו...
עי' מש"כ בשורה הקודמת, ותבין למה דעתי שבתחום הזה אין מקום להשתדלות, וכל הדיבורים ממעיטים בכבוד התורה של רבי יצחק,
ראיתי מה שכתבתואף אתה אמור לו ...
משה רבנו היה מנהיג ומתחתיו היו רבנים
ולמעלה אברהם אבינו היה מנהיג ואליעזר דולה ומשקה
וכך זה בכל הדורות
וודאי לי שאינם לרוחו.
וביודעו ומכירו קאמינא, שאינו סובל כבוד מדומה.
פעם ראית רב אמיתי שלמד ושנה שרודף אחר הכבוד ?????
וכשתחשוב ע"ז תבין יותר טוב לאן אתה הולך, ולפני מי אתה נותן דין וחשבון....
ובדיוק לכן כואב לי שמבזים את מרן רבנו הגדול ,חכם שלום ,ואת מו"ר מרן זקן המועצת ולהבדיל בין חיים לחים את ממשיך דרכם מרן הרב יצחק שליט"א

חזור
חלק עליון