איש הישראלי
Active member
מי מחבר החוברת?אין לי בpdf
אם אתה עובר באזור טירת הכרמל אתה מוזמן לקחת את שלי.
מי מחבר החוברת?אין לי בpdf
אם אתה עובר באזור טירת הכרמל אתה מוזמן לקחת את שלי.
אתה שוב מדבר על השלטון.מתנה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מליון ילדים המתחנכים לכפירה זו מתנה?
ישובים ללא מקוה זה מתנה?
חילול שב"ק ומועדי ה' בפרהסיא זה מתנה?
ועוד ועוד
והשי"ת יבער במהרה את שלטון הס"א מארה"ק ומכל העולם כולו במהרה
חכם בן ציון אבא שאול זיע"א היה נוהג לומר כי גם לפי אותם רבנים שאמרו בזמן שפרצה המדינה שזה אתחלתא דגאולה וכו' וכו', אבל כל זה אם יעשו רצון השי"ת, אבל כעת שח"ו שונאי ישראל עושים להיפך, אזי זה משל לאמא שנולד לה תינוק ועושים שמחה וכו', אבל אם אחרי כמה זמן מגלים שהתינוק הזה מפגר אז השמחה בהתאם ח"ו... עכ"ד.מתנה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מליון ילדים המתחנכים לכפירה זו מתנה?
ישובים ללא מקוה זה מתנה?
חילול שב"ק ומועדי ה' בפרהסיא זה מתנה?
ועוד ועוד
והשי"ת יבער במהרה את שלטון הס"א מארה"ק ומכל העולם כולו במהרה
כתוב: עורכים: הרב יוחנן פריד, אלדד פרי חגי ריכטלר יוצא לאור ע"י אורות אברהם.מי מחבר החוברת?
מה ההשואה?אתה שוב מדבר על השלטון.
תגיד שקיבלנו את הארץ בזמן יהושע אתה מודה לה'?
ובכן אחר כך בתקופת השופטים ראה מה עשו עם ישראל האם זה אומר שנכפור במתנה שקיבלנו?
גם הרב מאזוז שליט"א אומר שאין למדינה(שלטון) זכות קיום יש הבדל.
ובכלל הויכוח שלך לא איתי אלא עם גדולי הרבנים שציינתי.
מי זה אורות אברהם?כתוב: עורכים: הרב יוחנן פריד, אלדד פרי חגי ריכטלר יוצא לאור ע"י אורות אברהם.
אני לא מכיר לא את העורכים ולא המוציאים לאור.
זו חוברת עם סדר תפילות ליום העצמאות ובתחילתה מביא הציטוטים הנ"ל ועוד. ודיונים בעניין וכן בסופה.
שמרתיה כמראי מקומות.
מה קשור השואה שאתה צועק. קבלת המדינה זה רצון ה' ומתנה. זה שבחר השלטון לקלקל לא אומר שלא נודה לה' על המתנה שקיבלנו.מה ההשואה?
בזמן יהושע הכל ע"פ ציווי ה' ואחר כך עמ"י חטאו
[וכמובן שאין לנו שום השגה בזה לאפוקי מע.ש. ודומיו]
ואילו הציונות כל מטרתה היתה להעביר את עמ"י מדתו
וכמו שאמר מרן הגר"ח מבריסק שזוהי מטרתם
והמדינה היא הכלי הטוב ביותר שלהם למטרה זו
ארגון כלשהו, לא מכיר.מי זה אורות אברהם?
בדקתי ומדובר בארגון להפצת תורת הראי"ה...ארגון כלשהו, לא מכיר.
אתה יכול לכתוב כמה סימני קריאה שאתה רוצה.השלטון לא בחר לקלקל אלא הוקם למטרה זו!!!!!!!!!!!!!!
וכדברי הגר"ח מבריסק
נו ו....בדקתי ומדובר להפצת תורת הראי"ה...
זה אומר שאי אפשר לסמוך ע"כ מכיוון שדרכם להתלותנו ו....
הביאו ציטוטים זה שהם מסיקים בחוברת לומר הלל בברכה למשל מה זה אומר על הציטוטים? אני לא אומר הלל בכלל לא עם ולא בלי אבל הציטוטים צריכים להיות נידונים ותו לא.
מה זה אי אפשר לסמוך ומה אכפת לי מה המסקנות שלהם.זה אומר שאי אפשר לסמוך ע"כ מכיוון שדרכם להתלות
בכל אמירה שיכולה להשמע ממנה תמיכה במדינה
קראתי עכשיו אעתיק דבריו ויראו הקוראים כאן מה כתב:ומה עם דבריו ששירות לאומי הוא דבר שיש בו מחלוקת
יש אוסרים ויש מתירים?
להתאחד עם מתירי שירות לאומי למען הצניעות...קראתי עכשיו אעתיק דבריו ויראו הקוראים כאן מה כתב:
...ובשביל זה מותר ללכת ביחד "שחורים" ו"סרוגים", ולא צריכים לשנוא אחד את השני, ואדרבה כולנו חברים למען התורה, שהרי יש דברים שאנחנו מוכנים להצביע יחד, וא"כ למה נריב אחד עם השני ונהיה קיצוניים?! ואם אנחנו שווים בדבר אחד אז נתאחד, ונעשה הפגנה ביחד: למען ארץ ישראל ולמען השבת ולמען הצניעות וכו', כי המטרה שלהם להשכיח את התורה מישראל, וזה לא יעלה בידם, ואלף כמותם יעברו מן העולם והתורה תשאר, לא אייזנקוט ולא קנקוט ולא פרקוט, לא ישאר מהם כלום! אבל תדעו לכם, שאדם צריך לדעת להיות חזק, כי אם אתה מתפתה בכסף או בכבוד, אתה לא שווה פרוטה אחת! ואח"כ כשיתבטלו הגזירות כל אחד ילך לפי שיטתו, למשל המפד"ל מתירים את "שירות לאומי" ואילו אנחנו אוסרים את זה. בזמנו החזון איש אמר על שירות לאומי "יהרג ואל יעבור", וככה אמר לאחותו: אם יבואו לקחת את הבנות שלך תדעי לך שזה יהרג ואל יעבור, ולא ידענו אז מה כ"כ החומרא הזאת? אבל היום יודעים שהמטרה של החילוניים להשכיח את התורה מישראל.
הדגשתי החשוב, הוא לא אמר "יש אוסרים ויש מתירים" שקר! אלא אמר עכשיו נתאחד(אנחנו והדתיים לאומיים) כנגד אויב משותף ואחר כך כל אחד ילך לדרכו הם לשיטתם שמתירים שירות לאומי ואנחנו אוסרים ושוב חיזק את הדברים וביסס דברי החזון איש שהיום יודעים שהחילונים מטרתם להשכיח התורה. כלומר דרכם שמתירים לא נכונה אבל ציין עובדה שאחרי שיתאחדו לצורך כך יהיה.
היש לך סילוף גדול מזה?
זו טענה אחרת.להתאחד עם מתירי שירות לאומי למען הצניעות...
בדקתי בינתיים בישכיל עבדי חלק ו סימן י:זה אומר שאי אפשר לסמוך ע"כ מכיוון שדרכם להתלות
בכל אמירה שיכולה להשמע ממנה תמיכה במדינה
יש לך אפשרות להשיג זאת דרך האתר של חכמת רחמים שמוציאים את זה כל שבוע בשבועשבוע טוב אליהו הנביא זכור לטוב
הנה מאז שכתבתי את מה שראיתי בדפים הנ"ל של בית נאמן לא ראיתי יותר דפים אלו במגדל העמק, ביקשתי כמה פעמים שישלחו לי במייל ואין עונה, שמא מישהו יודע אם זה יוצא כל שבוע או פעם בחודש וכדו', והיאך אפשר להשיג דברים אלו מידי חדש בחדשו?