הצעיר ני"ו
Well-known member
כל עוד לא ראיתם את החוברת אל תדברו!!!!!!!!!!!!
@ישיבישער של מרן אם יש לך תעלה לכאן או תשלח לי בפרטי או למייל
לא מסיט ולא כלום.אני מבין שכבודו מנסה להסיט את הדיון,
נא אל תפגע ברגשותינו!
העלו כבר חלק ממנה לעיל.כל עוד לא ראיתם את החוברת אל תדברו!!!!!!!!!!!!
אם היו כותבים כך על המשפחה של כבודו, כבודו היה שותק?לא מסיט ולא כלום.
כבר מילתי אמורה שאין צורך להתרגש מכל שטות של איזה עורך עלום בעלון פנימי של איזו ישיבה.
ועצם המחאה גרוע יותר וגורם לחשיפת ההבלים ופרסומם.
אני חושב שכן.אם היו כותבים כך על המשפחה של כבודו, כבודו היה שותק?
מה עם חובת המחאה?
מי כמוהו שליט"א יודע לעשות מחאה כשצריך.ובפרט כמו שכתבו כאן לעיל שמרן רבינו פאר הדור הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א אמר בפירוש שחובה למחות על הדברים המזעזעים הללו.
וכבר אמר הרב יצחק כהן...יש פה מהצד השני ג"כ כבוד תלמידי חכמים, תשאיר את הזירה לליגה שלהם.
כבר הובא לעיילכל עוד לא ראיתם את החוברת אל תדברו!!!!!!!!!!!!
זה בדיוק העניןפלא עליך מרן הראש''ל אמר בשבת אחרונה דברים חרפים על הנכתב שם שזה ביזוי גדול למרן וחייבים למחות בדבר הזה ויעיד מי שהיה בסביבתו כשאמר זאת ואתה כמקרר את הזילזול הזה ולכתוב באותיות קידוש לבנה שאני לא מוחה רק על זה צריך למחות
הבעיה היא לא רק על מה שנכתב, אלא שאותם שאחראים על מה שנכתב קבלו שליטה על מפעליו של מרן, וזה דבר מסוכן מאוד...כבר מילתי אמורה שאין צורך להתרגש מכל שטות של איזה עורך עלום בעלון פנימי של איזו ישיבה.
ועצם המחאה גרוע יותר וגורם לחשיפת ההבלים ופרסומם.
לכן אני שואל, האם משהו בכלל טרח להביא את הדברים בפני רה"י שליט"א?לא שמענו שהם מתנערים ממה שנכתב, אדרבה אם מישהו שמע, שיביא את הדברים.
תראה לא מדובר כאן על איזה רשב''א מוקשה שמצווה ליישב
ההיתממות שלך הינה בעייה שלך.
זה שאתה חושב שאנשים כאן מטומטמים רק מראה על הזלזול וההתנשאות שלך ושכמותך.
אף אחד לא ענה על מה שכתבתי עניינית.
רק תראה לי איפה כתבת את זה לפני שבוע?אני חוזר על דברי שלפני שבוע
ילד מתי תגדל
אף אחד לא ענה על מה שכתבתי עניינית.
כן זה הכל טוב ויפה כשסתם אחד מחליט לכתוב כן אבל שזה מתפרסם לאלפי בוגרים של ישיבה שמכבד את עצמה וזה כך עובר בשתיקה זה אסוראחר המחילה מחלק מחברי הפורום אשר רגזה רוחם לכבודו של מרן הגרע
לפע"ד אין סיבה כלל להתרגשות יתירה זו ,ואסביר הרב ע"ה היה אדם שכמעט לאורך כל תחנות חייו מאז שהתחיל אורו להזריח בצעירותו ועד כמעט סוף חייו קמו כנגדו מתנגדים מכל מיני גוונים וסוגים אשר ניסו לגמדו ולהקטין את דמותו ובעיקר לצמצם את השפעתו על הציבור ככל הניתן , אבל.....
מה שקרה בפועל הוא ההיפך הגמור קרנו של הרב רק עלתה ועלתה עם השנים בצורה יוצאת דופן עד שבאחרית ימיו הרב ע"ה היה קונצנזוס בקרב כמעט כל החוגים ותורתו עד היום הולכת ופושטת בכל רחבי העולם (כמדומני שמאז המשנ"ב ועד היום אין פוסק שספריו ותורתו נתפשטו כמו מרן ז"ל ( אני נמצא הרבה גם בארץ העמים וגם שם אין בית כנסת ספרדי ללא ספריו וגם אצל רבים מאחינו בני אשכנז )
ולעומת זאת מההתנגדות לדרכו כמעט שלא נשאר מאומה לא אצלינו ולא אצל אחינו האשכנזים (ותעיד על כך עובדת היותו של מהר"א סאלים במועצת חכמי התורה לעומת היותו לפני כמה עשורים בתנועה אחרת זללה"ה) למעט כמה מתוסכלים שעדיין לא מצליחים להשלים עם המציאות הזו
לכן לענ"ד במציאות בה אנו חיים היום אין שום מקום להתרגש מאיזה אלמוני שלא עידכנו אותו שהימים האלו עברו מהעולם מזמן ואדרבה התייחסות לדבריו היא זו שנותנת איזה הד קלוש להבליו