שיעורים בספר התניא. מאוד מסביר יפה. יש אותו ב-100 שקל ביפה נוף עכשיו.,מישהו יודע איזה הפירוש הכי טוב ומובן יותר וגם לא יקר אשמח לדעת תודה רבה
שיעורים בספר התניא. מאוד מסביר יפה. יש אותו ב-100 שקל ביפה נוף עכשיו.,מישהו יודע איזה הפירוש הכי טוב ומובן יותר וגם לא יקר אשמח לדעת תודה רבה
נ"ל 500-600 ש"ח.מה המחיר יש לך מושג ?
כנראה בצור ירום ראית.ביפה נוף ראיתי זה מחולק למלא כרכים וכל כרך איזה 40 שח
זה המחיר בכל מקום שראיתי...כאן הכי זול. זה חנות של כל ספרי הרם יורם זי"ע
סט בצור ירום - 17 כרכים ראשונים - ₪800.00
סט בצור ירום - 17 כרכים ראשונים.ביאור נפלא המשוכתב מתוך עשרות שנים של שיעורים מפי קודשו של אבינו מור הרב יורם אברג'ל זיעא, סדרת הספרים מקנה אלפי כלים לכל יהודי בכל תחומי החיים.פירוש על ספר התניא הקדוש על חלקי : ליקוטי אמרים , חינוך קטן ואגרת הקודש.ניתן לרכוש את 4 הכרכים הנוספים על אגרת התשובה באתר .hameir-laarets.org.il
בזמנו התפרסם שכשעבר דירה נתן לאחרים להעביר ספריו, אבל את הכתבים שלו על ענייני הסוד [או אולי את הספרי הסוד עם ההערות שלו, איני זוכר בדיוק הניסוח] הוא התעקש להעביר בעצמו.אז איך גליונות ספרי הלשם והעץ חיים שלו התמלאו בהערות מכת"י?
זה בצור ירום. יש למישהו דוגמא של שיעורים בספר התניא מהדורה חדשה?הנה דוגמא מהספר
חחחחואם אני יראה לך סרטון.... אתה גם תאמר את זה.. יש סרטון של אחד ערוצי התקשורת שרואים באופן שמרן יוצא אחרי מודים בתפילת מנחה... באמצע שהחזן ממשיך..
מצורף:היה גם פעם שמרן זיע"א יצא לביה"כ באמצע שיעורו בלוין, מרן שליט"א היה הרב המקדים, ולא נשאר לשיעור, כי היה לו שיעור במקום אחר, (זה היה שיעור שנקבע קודם, ורק כשמרן שליט"א היה בדרך לשיעור זה, הודיעו לו שהרב המקדים לא הגיע, ומיד הזדרז למלאת את מקומו, בכדי שלא יהיה ביטול תורה דרבים). ומרן זיע"א בירכו ב"נסיעה טובה" (אולי זה כלל את הנלוים אליו, ואני בכללם).
ובנסיעה כששמע שמרן יוצא, ויש ביטול תורה דרבים גדול מאוד, הצטער שלא נשאר, כי אז היה יכול להמשיך בדבריו.
אני מבין שאתה מתכוון בציניות, הסירטון הזה חסום בנטפרי, אבל יש לי אותו ורואים שהם הדביקו הקלטות של ברית מילה על תפילה ועל מרן הולך ללמוד שבכלל אין קשר בין מה שרואים למה ששומעיםחחחח
חכם @יצחק משען אל תדאג, אני אביא את מה שהתכוון @עיני ישראל וכל אחד ואחד שניחון בעיני ישראל ב"ה, יבין לנכון כי זו הקלטה, ורואים את מרן הולך:
הסרטון קוראים לו 4 דקות על מרן:
דלגו לסוף הסרטון, ואם לא רוצים אלא לראות את הסרטו, תיהנו מההתחלה :)
בשיעור הזה לא רואים שמרן רבינו עובדיה יצא באמצעמצורף:
אני זוכר ששמעתי מפומיה דמרן הראש"ל שליט"א בעצמו שאמר: "שמרן זצ"ל מעולם לא למד תניא!!! ולכן גם הוא לא לומד תניא!!! ליקוטי מוהר"ן ידוע שלמד מדי פעם... ויותר אהב לקרוא סיפורי חסידים שמלהיבים את הנפש לעבודת ה'" ע"כ.
עתה אני נזכר שייתכן שהרב מזכירו גם בח"ב סי' כה, לגבי המעין שבע [או בסוף התשובה או בהערות הנד"מ], וצריך לעיין שם.שו"ת יביע אומר חלק ה - יורה דעה סימן כו
וע"ע בס' התניא ליקוטי אמרים (פרק נג), שבבית א' היתה השכינה בגילוי רב ועצום ביתר שאת ויתר עז מפני קדושת הארון והלוחות וכו', משא"כ בבית שני שלא היו בו הארון והלוחות לפיכך ארז"ל שלא שרתה בו שכינה, פי' מדרגת שכינה שבבית ראשון וכו'. עש"ב