• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
כמו מרן הראש"ל הנבחר וכל הודעה שהיא בשבחו או תמונות וכדומה זה נמחק, אז האם זה לא מרשתו של מרן?
התשובה שלו זה לא סוד שיש להראשל''צ הנבחר דרך שונה משל אביו רשכב''ג זצוק''ל והוא גם לא מסתיר את זה ציטוטים שלו רק מהחודשיים האחרונים אני מעדיף לא להביא כאן כדי לא להיגרר

לכל החברים היקרים הכואבים את כאב התורה, ביזוי חכמיה, וביזוי גדולי הדור האמיתיים.
הענין הוא פשוט מאוד,
ברור שיש כאן הרבה מהחברים שכואב להם על שבזים את מרן עט"ר גאון ישראל רבינו יצחק יוסף שליט"א. אשר מרן זיע"א הכתיר אותו בעשר אצבעותיו. (בבחינת אם יהיו כל חכמי ישראל בכף אחת ומרן זיע"א בכף שניה, הרי הוא מכריע את כולם). וכולם בצער גדול מזה, וודאי שאין לאלו המבזים ומחרחרי הריב חלק לעולם הבא.
אך דא עקא, שהנסיון הוכיח שכאשר ישנה הודעה שנכתבת באמת בתמימות ובכבוד גדול בנושאים רגישים כאלה, תמיד יהיה את הצד שכנגד שיכתוב בזלזול על רבותינו גדולי הדורות ובראשם מרן גאון ישראל בעל הילקוט יוסף שליט"א.
ואי לכך ובזאת יפה עושים מנהלי הפורום, שמוחקים כל הודעה, שיכול להיגרר ממנה לזות שפתיים מיותרת וביזוי בחכמי ישראל האמיתיים. אף שמצד עצמה היא הודעה טובה.

ייש"כ גדול לידידנו היקר מאוד הגאון הרב מורשת מרן שליט"א שעושה לילות כימים למען כבוד התורה ולומדיה. וד"ב.

@זולדן אולי מספיק כבר, אתה לא שם לב שאתה היחיד שהורס שיח ענייני.
אח"כ מתפלאים למה מרחיקים משתמשים או מוחקים הודעות...
לא צריך שמישהו יכתוב זלזול בגדו"י. גם מי שמנסה להרוס את הפורום בכל בכל מיני צורות - אין מקומו בפורום.
וכאן המקום להוסיף ולגלות שישנם משתמשים שמגיעים לפורום במטרה אחת ויחידה - להוס את הפורום.
אבל בדרכים חכמות...
הם לא יכתבו דברים נגד רבותינו וכד', כיון שכך יורחקו מיד ולא יוכלו לעשות את מה שרוצים, אלא מנסים בכל מיני דרכים עקיפות, כגון לשבח בצורה מוגזמת כל מיני רבנים (מרבותינו זצ"ל ושליט"א) ועוד כל מיני דרכים שאני לא אפרט.
אך מטרתם אחת: להספים את הפורום ולהפוך אותו לפורום שאינו תורני ושאין מה לחפש בו.
אנחנו לא יכולים להרשות לכאלה דברים לקרות.
יש לנו כל מיני דרכים לגלות מה המטרה של כל אותם ניקים, גם דרכים שהם לא משערים שאנחנו יכולים להגיע אליהם.
במקום לכתוב להם שאנחנו יודעים את מטרתם וכו', אנחנו פשוט מנסים להרחיקם מהפורום וכן למנוע כניסה חוזרת שלהם מניק אחר או ממחשב אחר וכד', וכך להמשיך ו'להנהיג' את הפורום ע"פ מטרתו.
אבל אז הם קמים מכל מיני ניקים (שלפעמים זה גם אותו אחד) ומנסים לתקוף את ההנהלה וכו' ולעשות בלאגן בעוד כל מיני דרכים.
ב"ה שיש מי שעומד על המשמר שזה לא יקרה וכו', ושהפורום לא יסגר בגלל אותם אינשי דלא מעלי, אבל לפעמים אין ברירה, ומחמת כך גם ה'טובים' נפגעים מעט.

עכשיו תגיד שלכן אתה זורק אותי מהפורום...
אני די בטוח שכל מי שקורא כאן את ההודעות לא מבין למה יש לך עדיין אפשרות לכתוב כשהמטרה שלך היא לא באמת להגיע לחקר האמת.
הרי הצטרפת בסה"כ לפני שבוע, ובוודאי שלך אין תלונות על מחיקות של נושאים תורניים וכד', אא"כ כתבת דברים מניק אחר.
עכ"פ, אכמ"ל. כולם כבר הבינו על מה מדובר...

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון