יצחק כהן הי"ו
Well-known member
עדיף שתשאר שמה.
התשובה שלו זה לא סוד שיש להראשל''צ הנבחר דרך שונה משל אביו רשכב''ג זצוק''ל והוא גם לא מסתיר את זה ציטוטים שלו רק מהחודשיים האחרונים אני מעדיף לא להביא כאן כדי לא להיגררכמו מרן הראש"ל הנבחר וכל הודעה שהיא בשבחו או תמונות וכדומה זה נמחק, אז האם זה לא מרשתו של מרן?
חזקק.התשובה שלו זה לא סוד שיש להראשל''צ הנבחר דרך שונה משל אביו רשכב''ג זצוק''ל והוא גם לא מסתיר את זה ציטוטים שלו רק מהחודשיים האחרונים אני מעדיף לא להביא כאן כדי לא להיגרר
הוא אומר מפורש שהוא ממשיך דרכו של מרן!התשובה שלו זה לא סוד שיש להראשל''צ הנבחר דרך שונה משל אביו רשכב''ג זצוק''ל והוא גם לא מסתיר את זה
ובצדק.כולם כאן יודעים שמי שכותב מעט לא בזהירות, מייד הוא כבר לא נמצא בפורום!!!
מי אתה שמשווה בין הגדולים???(בבחינת אם יהיו כל חכמי ישראל בכף אחת ומרן זיע"א בכף שניה, הרי הוא מכריע את כולם)
הכתיר אותו למה?אשר מרן זיע"א הכתיר אותו בעשר אצבעותיו.
צודקלמה כאן לא מקפידים על 'כבוד התורה' של כל הרבנים?
אני עפר ואפר. ומעולם לא משווה בין רבנים.מי אתה שמשווה בין הגדולים???
מצטט שמה?אני עפר ואפר. ומעולם לא משווה בין רבנים.
יש לי מאמר ארוך על נושא זה. ושם אני מצטט מכל גדולי ישראל, בנושא הנ"ל. ואכ"מ.
תלוי.ובצדק.
עכשיו תגיד שלכן אתה זורק אותי מהפורום...@זולדן אולי מספיק כבר, אתה לא שם לב שאתה היחיד שהורס שיח ענייני.
יש הרבה מזלזלים ולא אכפת לכם, רק על כבודו של רב אחד ותלמידיו.לא צריך שמישהו יכתוב זלזול בגדו"י
לא יצליחו.ב"ה שיש מי שעומד על המשמר שזה לא יקרה וכו', ושהפורום לא יסגר בגלל אותם אינשי דלא מעלי, אבל לפעמים אין ברירה, ומחמת כך גם ה'טובים' נפגעים מעט
חלילה.תלוי.
כשמבזים את הרב מאזוז, אין בזה בעיה, הרב עמאר אין בעיה, הרב דוד יוסף, אין בעיה, הרב סאלים, אין בעיה, הרב זעפראני, אין בעיה.
וכמשמגיעים לרב יצחק - כל פיפס נתפס...
אני די בטוח שכל מי שקורא כאן את ההודעות לא מבין למה יש לך עדיין אפשרות לכתוב כשהמטרה שלך היא לא באמת להגיע לחקר האמת.עכשיו תגיד שלכן אתה זורק אותי מהפורום...