לא כ"כ נראה לי, הגר"מ אליהו ז"ל היה ממקורביו של הגר"י ניסים ז"ל.המתח בין מרן לחכם מרדכי אליהו התחיל רק בשנת תשמד שנת פטירת סידנא בבא סאלי...
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
לא כ"כ נראה לי, הגר"מ אליהו ז"ל היה ממקורביו של הגר"י ניסים ז"ל.המתח בין מרן לחכם מרדכי אליהו התחיל רק בשנת תשמד שנת פטירת סידנא בבא סאלי...
מי הם?בשנה זו נפטרו לבית עולמם כעשרה מגדולי חכמי הספרדים,
זכור לי שבספר המנהיג וכיו"ב האריך להביא המכתבים שעברו ביניהם והיחסים החמים וכעת אין לי כוח לחפשלא כ"כ נראה לי, הגר"מ אליהו ז"ל היה ממקורביו של הגר"י ניסים ז"ל.
כעת איני זוכר את כולם, אבל בשנה זו נלב"ע הבבא סאלי והרב מרדכי שרעבי וחכם יעקב מוצפי וכמדומה חכם יוסף בבליקי, ועודמי הם?
אני זוכר בתשמ"ג.חכם יעקב מוצפי
מה הנס כאן בדיוק?!הצג קובץ מצורף 16875
זה עתה קיבלתי את הוואטסאפ שכתב בזמן אמת, ד״ר אורן, הרופא של הגדוד (6655) שטיפל באותה קשישה. (אבישי גרינצייג)
הצג קובץ מצורף 16876
ב"ה כבודו כל כך פרוש שלא יודע כמה עלילות מעלילים עלינו על לא עוול בכפינו, והנה כאן רצו המחבלים הארורים שאותה אשה תגיד שהחיילים הם המה שנתעללו בה כך וגם התלבשו במדים של הצבא הציוני, וב"ה שלא עלתה בידם, ימחה שמם ויאבד זכרםמה הנס כאן בדיוק?!
מילים: רבי אברהם סלאמהכאן יש את הפיוט העתיק ארץ הקדושה שרגילים לשורר על ציון רבי יהודה בר אלעאי זיע"א
מבוצע בסגנון חדש לזכר סרן הראל שרביט הי''ד, שיתכן שהוא גם משתתף בשירה, רק שלא יכולתי לבדוק מחמת החסימה
מה הנס כאן בדיוק?!מילים: רבי אברהם סלאמה
לחן: מסורת יהודי כורדיסטאן
עיבוד והפקה מוסיקאלית:דוד ליפשיץ וביני לנדאו
שירות:ביני לנדאו
בשילוב הקלטות שירה וגיטרה של הראל שרביט הי"ד.
סנטור.סאז.עוד.שירות:משה שלו
קלרינט.שירות:מאיר קליינר
הקלטות.עריכות.קלידים.גיטרות.תכנותים.שירות: דוד ליפשיץ
תכנותים נוספים ושירות:אריה ליפשיץ
מיקס.מאסטרינג:שמוליק דניאל
עיצוב גרפי: נעמה סטפנסקי
הראל היה מגיע להופעות שלי
ותמיד היה מחזק אותי להמשיך.
יום לפני שנהרג הוצאתי את השיר "התנערי" וישר קיבלתי ממנו הודעת חיזוק וברכה.
המשפחה נתנה לי את ההקלטה שלו מבצע את הפיוט המיוחד הזה ובקשו שאבצע אותו.
תוך כדי השירה באולפן שוב ושוב המילים התחילו להתבהר לי והתחברו לדמותו המיוחדת ולכיסופים לארצנו הקדושה ולבית המקדש.
תודה לדוד ליפשיץ על ההשקעה והעזרה בהפקה ולכל החברים שבאו לנגן ולשיר.
מוקדש לכבודו של סרן הראל שרביט הי"ד
ולהצלחת כל עם ישראל.
שעל אף הכל, ישתבח שמו לא נתננו למשיסה ולבוזזים, ויכולים אנו לשיר ולהודות על ארצנו הקדושה.מה הנס כאן בדיוק?!
מי זה החכם הזה? מדבר יפה מאוד
בוידאו מהרב עזרא
מהרב אסף כן.
גרג זה קפה גרג לא גאראג'בגרג
מחילה אבל קפה זה קאהוואגרג זה קפה גרג לא גאראג'