אלמוג טלולקר
Active member
בודקיש איך להשיג את הספר באזור בת ים חולון או בשכונת אחיסמך ?
בודקיש איך להשיג את הספר באזור בת ים חולון או בשכונת אחיסמך ?
אפשר לשלוח דוגמא של העיונים ביביע אומר?
לבינתיים אין נקודות מכירה במקומות הנ"ל.יש איך להשיג את הספר באזור בת ים חולון או בשכונת אחיסמך ?
אפשר מייל של הרב הנגיד הנ"ל?
מתוך שער הספר הסוגרים ממני.לתגובות והערות ניתן לפנות למחבר:
[הרב]יעקב מדר [שליט"א]
כתובת: רש"י 99/6 ירושלים
פלא': 054-8469157
דוא"ל: y0548469157@gmail.com
כוונתו לרב דניאל יעקבזר. (מה שהובא לעיל).מתוך שער הספר הסוגרים ממני.
צודק לא שמתי לב.כוונתו לרב דניאל יעקבזר. (מה שהובא לעיל).
שלום , האם יש עדכון אם הספר מגיע לארה"ב, תודה רבהבעוד כשבוע בע"ה יהיה, תן לי תזכורת באישי
טעות גדולה. אני מכיר את הרב המחבר מספרו, וגם התראנו פעם אחת פנים אל פנים, ודיברנו בלימוד בתורתו של מרן, ונהנתי ממנו טובא. חריף ובקי, ואינו בעל אורחותיך למדני שמסתתר אחרי עילום שם.אני כמעט בטוח שהמחבר הוא הגאון הגדול בעל "אורחותיך למדני". שהוציא ספריו בעילום שם. ומרן זצוק"ל מאד אהב אותו.
כך הבנתי ממעט מתוכן הספר ממה שראיתי
הגאון הנ"ל אוהב להחביא את עצמו.
ודאי שלא.אני כמעט בטוח שהמחבר הוא הגאון הגדול בעל "אורחותיך למדני". שהוציא ספריו בעילום שם. ומרן זצוק"ל מאד אהב אותו.
כך הבנתי ממעט מתוכן הספר ממה שראיתי
הגאון הנ"ל אוהב להחביא את עצמו.
מיהו הרב המסתורי הידוע בשם ’אורחותיך למדני’?
הוא עצמו כתב בספר את הסיבה לכך:וזו היתה תשובתו של ה'אורחותיך למדני': "הטעם הוא מפני שאני רוצה לעסוק בתורה בלי להיות מופרע", כתב ה'אורחותיך למדני', "ראיתי כמה רבנים שהטלפון לא מפסיק לצלצל בכמה שאלות ומשום צורכי ציבור, וכמה בני אדם באים לביתם לשאול מפיהם כל צורכיהם, וגם הם צריכים לילך לכל השמחות של קהילתם או תלמידיהם יום אחר יום. מצינו שקשה להם ללמוד תורה, ונכון שהם עוזרים כמה בני אדם והם עושים חסד גדול, אבל תורה מנין? ולכן אמרתי בלבי שכל זה אפשר על ידי אחרים, ואני בחרתי ללמוד בלי להיות מופרע. ואין כוונתי לדחות מי שרוצה לשאול שאלות, וכבר השבתי לכמה שאלות באי-מייל, אבל כיוונתי להגדיל תורה ולהאדירה על ידי הדפסת התשובות בספר, ולהפיץ אותם חינם לרבים. וזה דרך עבודתי. ויש עוד טעם, והוא שאני לא רוצה בכבוד ולא לקבל שום הנאה מלימוד תורה, וכבר נודע מעשה דרבי טרפון בגמ' נדרים, וזה אפשר על ידי עילום השם".