י ישועה ורחמים Well-known member 25 יוני (6) 2025 #21 בשורות טובות אמר: עצה טובה אתה יכול לעשות מבחן על כמה נושאים באותו מועד בגיל 21 תעשה מבחן על כמה נושאים לחץ כדי להרחיב... עכשיו נותנים כך? בעבר הייתה תקופה שלא הסכימו
בשורות טובות אמר: עצה טובה אתה יכול לעשות מבחן על כמה נושאים באותו מועד בגיל 21 תעשה מבחן על כמה נושאים לחץ כדי להרחיב... עכשיו נותנים כך? בעבר הייתה תקופה שלא הסכימו
ס"ט Well-known member 25 יוני (6) 2025 #23 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אך גם אם תקבל 57 וכד' ינסו להעביר אותך לחץ כדי להרחיב... ממש לא יש לי חבר מהכולל שקיבל 58 ולא העבירו אותו
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אך גם אם תקבל 57 וכד' ינסו להעביר אותך לחץ כדי להרחיב... ממש לא יש לי חבר מהכולל שקיבל 58 ולא העבירו אותו
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 25 יוני (6) 2025 #25 סט אמר: ממש לא יש לי חבר מהכולל שקיבל 58 ולא העבירו אותו לחץ כדי להרחיב... אז אני מכיר אחד שבודק הוא בדק לידי והוא מקליד את הציון כאן בתוספת בשביל להעבירו ואמר לי שקשה לו לא להעביר אותם ומעביר אותם גם ב56 וכו'
סט אמר: ממש לא יש לי חבר מהכולל שקיבל 58 ולא העבירו אותו לחץ כדי להרחיב... אז אני מכיר אחד שבודק הוא בדק לידי והוא מקליד את הציון כאן בתוספת בשביל להעבירו ואמר לי שקשה לו לא להעביר אותם ומעביר אותם גם ב56 וכו'
ב בשורות טובות Well-known member 25 יוני (6) 2025 #26 אברך כולל אמר: אפשר לעשות כמה מבחנים באותו מועד? לחץ כדי להרחיב... אכן כן