כבודו אולי יודע מה ממוצע הציונים בכלל המבחנים?טכני של בודקים, לא רציתי לעכב את הפרסום של כולם בגלל ה150 מחברות, היה חשוב לעמוד ב90 ימי עסקים
או אולי לעדכן הציבור מה הציון הכי גבוה בכל מבחן?
לדעתי יהיה בזה הרבה תועלת...
כבודו אולי יודע מה ממוצע הציונים בכלל המבחנים?טכני של בודקים, לא רציתי לעכב את הפרסום של כולם בגלל ה150 מחברות, היה חשוב לעמוד ב90 ימי עסקים
כל מבחן נבדק פעמיים,למה יש שני ציונים, אחד בדף של של הציונים של כל תשובה ולבסוף יש סיכום של כל המבן
וציון שונה פחות או יותר בדף השני
???
ומאיזה ציון אפשר להגיש ערעור?
יש עדיין סיכוי שזה יתפרסם השבוע???????150 ציונים רבנות לא פורסם, יפורסם עד סוף השבוע
מה עם שאר המבחנים ?טכני של בודקים, לא רציתי לעכב את הפרסום של כולם בגלל ה150 מחברות, היה חשוב לעמוד ב90 ימי עסקים
בכולל שלי יש כמה שקיבלו על אותו נושא תשובה באיחור של חודש וחצילדעתי מדובר הרבה יותר מ150 כי אני אישית מכיר כמה שלא קיבלו תשובות.
נא לפתוח נושא חדש, זה לא קשור לכאן.האם יש למי מהפורום את המבחן על הלכות שבת של מועד שבט האחרון.
אם יוכל להביאו כאן.
בברכה
חלק כבר קיבלו השבוע, אך יש עדיין שלא קיבלו,טכני של בודקים, לא רציתי לעכב את הפרסום של כולם בגלל ה150 מחברות, היה חשוב לעמוד ב90 ימי עסקים
אולי לוקח להם זמן לעדכן סופית באתרקיבלתי מייל שיש תוצאה, אבל אין באתר, מישהו יודע על זה?
אני לא מבין את הפערים האלה מה הבוחנים לא יודעים לבדוק את המבחנים? או שהבן אדם לא ידע כלום או שהוא ידע הכל...אני יודע על אברך שקיבל 57 כאשר בציון הנמוך בגליון הציונים היה 43 תחשב את הפער בממוצע כמה הציון הגבוה שהוא קיבל עם ה 43 והממוצע הוא 57 מספיק רק 3 נקודות והוא היה עובר
אבל מה שתסכל אותו זה שבוחן אחד העביר אותו בציון גבוה מאוד יחסית
בדיוק היום חבר סיפר לי שקיבל תשובה על מבחן שעשה ברבנות הציון שלו 59, לאחר ערעור בגליון הציונים היה כתוב לו 47, זאת אומרת שהבוחן השני נתן לו ציון של 72!!!אני לא מבין את הפערים האלה מה הבוחנים לא יודעים לבדוק את המבחנים? או שהבן אדם לא ידע כלום או שהוא ידע הכל...
פער שהוא לא נורמלי עכ"פ אם הבן אדם ידע את החומר ובוחן אחד נתן X אין סיבה שהפער יהיה יותר מ5-7 נקודות בין בוחן לבוחןבדיוק היום חבר סיפר לי שקיבל תשובה על מבחן שעשה ברבנות הציון שלו 59, לאחר ערעור בגליון הציונים היה כתוב לו 47, זאת אומרת שהבוחן השני נתן לו ציון של 72!!!
באמת לא נורמאלי. פער גדול מאוד