• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

קול סיני - חדש!

יצא קול סיני חדש, מצורף שער ומספר מאמרים, באישור ידידי הרב המו"ל רבי יעקב ישראל אברג'ל נר"ו
אגב יש למישהו את המייל של הרב דביר פרץ עורך השיעור השבועי?

קבצים מצורפים

מו"ל קול סיני הנ"ל כתב לי:

חסרה לנו חוברת כסלו-אדר א' תשפ"ב מס' 146-149, [על רבי יקותיאל מיכאל אלבאז],
אם ימצא הדבר שישנה באמתחתכם, אשמח אם תעבירו אותה אלי, או תעשו שאלת רבים באיזהו מקומן על פתגמא דא ודי למבין.

בברכת התורה.

עכ"ל.

מי שיש באמתחתו - יודיעני ואעביר פרטיו למו"ל הנ"ל.

בברכה,

מו"ל קול סיני הנ"ל כתב לי:

חסרה לנו חוברת כסלו-אדר א' תשפ"ב מס' 146-149, [על רבי יקותיאל מיכאל אלבאז],
אם ימצא הדבר שישנה באמתחתכם, אשמח אם תעבירו אותה אלי, או תעשו שאלת רבים באיזהו מקומן על פתגמא דא ודי למבין.

בברכת התורה.

עכ"ל.

מי שיש באמתחתו - יודיעני ואעביר פרטיו למו"ל הנ"ל.

בברכה,
ישנו תחת ידי, אבל זה הגליון האחרון שקיבלתי, ממנו והלא' חסרים לי.

יצא קול סיני חדש, מצורף שער ומספר מאמרים, באישור ידידי הרב המו"ל רבי יעקב ישראל אברג'ל נר"ו
אגב יש למישהו את המייל של הרב דביר פרץ עורך השיעור השבועי?
אם הוא ידידך - למה אתה לא דואג שיהיה את הקובץ הזה על כל גיליונותיו באוצר החכמה?...

טיפשות, סכלות, בערות, ואיוולת לעשות את הדבר הזה. אל תמנע טוב מבעליו כתיב. וראיתי בעבר כשביקרתי בביתו של מרן, באותו הזמן בדיוק התעסקו בקדשים והיו באמצע חידוש בכתבי ידו, ויודפס בעזרת ה' במאור ישראל על הש"ס במהדורה החדשה. במה שאמרו אל תמנע טוב מבעליו, שמכאן לגבי מי שאומר דבר שמועה ולא מציין מי אמר אותה. משום שאם אומר מי אמר את השמועה, הרי שמקרב את הגאולה. ואין טוב אלא תורה שנאמר כי לקח טוב נתתי לכם תורתי אל תעזובו. ואם כן, הרי שאם אומר את החידוש ולא אומר מי אמר אותו, הרי שמנע את הגאולה מלהתקרב. ועל כן יאות לומר אל תמנע טוב מבעליו, כי על ידי כן מקרב את הגאולה.

נערך לאחרונה:
חזור
חלק עליון